HÁZENÁ POMÁHÁ aneb charitativní bazárek i s dresem Tatranu Litovel!


HÁZENÁ POMÁHÁ aneb charitativní bazárek i s dresem Tatranu Litovel!
I do letošního, modifikovaného  6. ročníku charitativní akce HÁZENÁ POMÁHÁ se zapojili házenkáři Tatranu Litovel. Věnovali podepsaný dres do charitativního bazárku.

Projekt, který před lety iniciovala reprezentantka Lucka Fabíková je pořádán společně kluby Házená Velká Bystřice a DHK Zora Olomouc.

Obrázek


"Letošní ročník probíhá v modifikované formě, dlouho jsme s holkama přemýšlely, jestli do toho letos jít a v jaké formě, protože kvůli aktuální situaci není možné se potkat klasicky někde v hale, proto nakonec tato cesta formou bazárku," uvedla jedna z organizátorek Klára Sovová.

Veškerý výdělek půjde směrem na oddělení dětské hematologie a hematoonkologie ve FN Olomouc. "Postupně se nás rozhodli podpořit různí hráči a kluby, jako například Litovel, Zubří, Karviná, Dukla, nebo Baník Most apod., hráči a hráčky jak z okolí, z extraligy, tak i česká reprezentace a hráči či hráčky působící v zahraničí," přiblížila letošní projekt kapitánka Zory Olomouc.

"Hlavní cíl a konečný výdělek je jedna věc, ale ukazuje nám to taky, jak házená krásně spojuje a když jde o dobrou věc, tak všichni dokáží spolupracovat a podpořit," dodala Klára Sovová závěrem.

Družstvo mužů Tatranu Litovel věnovali do bazárku podepsaný dres, který virtuálně předal kapitán David Barabáš.

Podpořte také tento projekt zakoupením některé krásné věci z bazárku v odkaze https://hazena-olk.cz/hazena-pomaha/

Obrázek


Obrázek
19.12.2020 | admin | Přečteno: 774x

Facebook

Partneři: