Skvěle rozehraná sezóna našich družstev po půlročním čekání anulována


Skvěle rozehraná sezóna našich družstev po půlročním čekání anulována
Už nezbyly žádné varianty, takže rozhodnutí ze strany ČSH se dalo čekat. Naše družstva dospělých, dorostu i žactva byla ne na horším jak na 2. nebo třetím místě průběžných tabulek!

Naši muži v 1. lize a v Českém poháru, junioři v 2. lize, mladší i starší dorostenci ve 2. ligách si tak v této sezóně zahráli naposledy 10.-11. října 2020, za pár dní to bude již půl roku.

Muži po 4 kolech vévodili bez ztráty bodu 1. lize a v poháru postoupili do 3. kola, junioři vyhráli 2 ze 3 utkání a byly na 2. místě 2. ligy Morava-Sever. Starší dorostenci vyhráli 3 z 5 utkání a byli taktéž na 2. místě a Mladší dorostenci se 3 vítezstvími ze 4 utkání byly taktéž na 2. místě!

Mladší žáci stihli odehrát celkem 6 utkání, nejvíce z celého oddílu, v nichž třikrát zvítězili a jednou remizovali. Celkově si tak drželi skvělé 3. místo tabulky. Naopak starší žáci odehráli pouhopouhá 2 utkání, která ovšem obě vyhráli!

Skvěle rozehraná sezóna tak bude bohužel opět anulována. Obdobné rozhodnutí ke krajským soutěžím žáků a mini se dá očekávat v nejbližších dnech...

Obrázek
Záběr z posledního odehraného utkání mladších dorostenců proti Novému Jičínu 10. října 2020. Foto: Pavel Štěpánek
3.4.2021 | admin | Přečteno: 575x

Facebook