Permanentky z loňska platí i na novou sezónu 1. ligy mužů!


Permanentky z loňska platí i na novou sezónu 1. ligy mužů!
Přinášíme dobrou zprávu pro držitele permanentních vstupenek a místenek z loňské téměř kompletně neuskutečněné sezóny 2020/21. Tyto permanentky budou platit i pro letošní sezónu 2021/22.

V loňské sezóně se uskutečnilo pouze jediné utkání 1. ligy utkání, kde mohli být přítomni diváci v hledišti a to ještě za přísných protiepidemických podmínek. Držitelé zakoupených permanentek tak svoji "investici" neměli šanci využít.

Proto oddíl házené Tatranu Litovel rozhodl, že loňské permanentky budou platit i letos a to včetně místenky.
Tím jejich držitelé za již utracené peníze snad konečně dostanou, co si zaplatili. Vzhledem k těžko předpokládanému vývoji pandemie CODID-19 přes zimní období 2021/22 však pro letošní sezónu nebudou nové permanentky prodávány.  

V případě, že by někdo z držitelů permanentky ze sezóny 2020/2021 ji nechtěl nebo nemohl využít, nechť se ozve na email hazena@tatranlitovel.cz do 15.10.2021, kde se následně domluví na vrácení peněz v plné výši.
    
Pevně však věříme, že letošní sezóna již proběhne tak, jak má, a také s vámi, našimi příznivci, v hledišti. Věříme také, že budete dodržovat aktuálně platná mimořádná opatření Ministerstva zdravotnictví ČR.

Obrázek
21.9.2021 | Radovan Šimek | Přečteno: 307x

Facebook

Partneři: