1. liga mužů: TJ Náchod - Tatran Litovel 19:31 (7:13)


1. liga mužů: TJ Náchod - Tatran Litovel 19:31 (7:13)
Výborným výkonem zahájil novou sezónu první ligy mužů Tatran Litovel v utkání v Náchodě. Hanáci domácí tým jednoznačně přehrávali a po zásluze si domů odvezli první prvoligové body a díky skóre také první příčku v tabulce soutěže.

Náš tým vlétl do prvního mistrovského utkání v Náchodě dvěma brankami nováčka Jana Pindeje. Prvních 15 minut bylo ještě skórově vyrovnaných, ale poté jsme do poločasu odskočili na rozdíl 6 branek. Herní galakoncert našeho týmu se ale rozjel po přestávce. Během 20 minut jsme zvýšili až na rozdíl 15 branek. Poslední desetiminutovka již nepřinesla tolik herní krásy, naši hráči hráli řadu i dvojnásobných oslabení a domácí tak korigovali na konečný rozdíl 12 branek. V dresu Náchoda se střelecky výrazněji prosadil jedině Jan Hrachový s 8 brankami. Výborně zachytal v naší brance Dan Nolč, nejlepšími střelci Tatranu byli Fr. Geist, T. Prošvic a D. Tkadleček.

Sestava a branky: Nolč, Navrátil - Geist 6, Prošvic 5, Tkadleček 5, Dořičák 2, Kawulok 2/1, Mrnuštík 2, Pindej 2, Pohlmann 2, Šmíd 2, Barabáš 1, Havlíček 1, Kuchař 1, Vincour.
20.9.2021 | Radovan Šimek | Přečteno: 431x

Facebook

Partneři: