Úspěšný víkend: čtyři utkání = čtyři vítězství


Úspěšný víkend: čtyři utkání = čtyři vítězství
O uplynulém víkendu, kdy se naplno rozjely jarní boje v házenkářských soutěžích, byla všechna naše družstva stoprocentně úspěšná. V domácích utkáních zvítězili muži, junioři, starší i mladší dorostenci. Mladší dorostenci si navíc vítězstvím nad Vsetínem zajistili postup do horní skupiny nadstavbové části 2. ligy Morava.

1. liga mužů: Tatran Litovel - TJ Náchod 37:19 (19:10)
Výrazným vítězstvím se prezentovali muži, když v utkání vstřelili téměř dvakrát víc branek než Náchod. Stoupající formu má defenzíva i ofenzíva, což je dobrým příslibem k nadcházejícími derby ve Velké Bystřici. Více v samostatném článku.

2. liga mužů: Tatran Litovel junioři - SK Žeravice 29:25 (16:13)
Čtvrtou výhru v sezóně přidali také junioři v 2. lize Morava-sever. A vítězství je o to cennější, že snad kromě matadora Tomáše Macka, byli v sestavě skutečně samí věkem junioři a to včetně třech dorostenců.
Sestava a branky: Navrátil, Bartoň - Coufal P. 6, Čikl 4/2, Štencl 4, Macek 3, Spurný Z. 3, Faltýnek 2, Jindra 2, Vincour 2, Coufal M. 1, Růžička 1, Valouch 1, Hrbček, Stejskal O.  

Obrázek
Jirka Štencl se dral do obrany Žeravic jako štika a vstřelil v utkání 4 branky. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.


2. liga staršího dorostu: Tatran Litovel - Cement Hranice B 42:24 (18:9)
Kromě mužů se v sobotu prezentovali vysokým vítězstvím také starší dorostenci. Nevídaný střelecký koncert předvedl Michal Coufal, který dokázal vstřelit 16 branek. Výborné utkání ale odehrál celý kompletní tým doplněný i o 3 mladší dorostence a potvrdili dobrou formu vycházející z dobré zimní přípravy.
Sestava a branky: Dvorský, Klanica - Coufal M. 16, Spurný M. 8, Smahel 5, Maitner 4, Růžička 3, Gallas 2, Dubový 1, Moťka 1, Stejskal O. 1/1, Zemánek 1, Hynek, Kubáček, Pavlík, Zifčák.

Obrázek
Pravou litovelskou štikou je také Michal Coufal, který spojenému celku Hranic a Žeravic vsítil výjimečných 16 branek. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.

      
2. liga mladšího dorostu: Tatran Litovel - Klub házené Vsetín 33:24 (17:13)
Mladší dorostenci zvládli klíčové utkání, jímž si zajistili postup do horní skupiny nadstavbové části soutěže a taktéž potvrdili dobrou formu vycházející ze zimní přípravy. Poslední utkání základní části v Polance tak mohou odehrát v klidu a dokonce zaútočit na 2. místo tabulky.
Sestava a branky: Kubíček, Parlagi - Najer 6, Válek 6, Hynek 5, Šťastný 4, Pavlík 3, Zifčák 3/1, Čunderle 2, Kalousek 1, Stejskal Š. 1, Valouch 1, Vašíček 1, Heibel, Ryzí.


O nacházejícím víkendu naopak hrají všechna družstva na půdě soupeřů. Muži a starší dorost ve Velké Bystřici, junioři v Karviné, mladší dorost v Polance a starší žáci sehrají třetí turnaj Žákovské ligy v Novém Městě na Moravě.
18.2.2022 | Radovan Šimek | Přečteno: 831x

Facebook

Partneři: