1. liga mužů: Tatran Litovel - Tatran Bohunice 30:27 (16:14)


1. liga mužů: Tatran Litovel - Tatran Bohunice 30:27 (16:14)
I třetí utkání v letošním ročníku 1. ligy znamenají 2 body pro náš tým, i když to bylo zatím nejtěžší utkání. Doma jsme porazili nováčka soutěže Tatran Bohunice o tři branky a dál se držíme na čele 1. ligy.

Lubomír Krejčíř, trenér Tatranu Litovel: "Dalo se očekávat, že po utkání ve kterém vyšlo vše na co jsme sáhli (Maloměřice), přijde nějaká komplikace. Už v přípravném zápase odehrály Bohunice u nás dobrý zápas a předváděly kvalitní kombinační házenou s důrazem v obraně i zakončení. My jsme se naopak prezentovali unaveným výkonem bez pohybu a potřebné dynamiky. Mělo to své důvody - středeční utkání s Maloměřicemi, které odehráli Tkadleček a Vincour po nemoci, absence  Fulnečka a nemoci Prošvice či Čikla. Přesto jsme celé utkání vedli, ale nikdy větším rozdílem. Odskočit se nedařilo především kvůli neproměňování vyložených šancí a nedostali jsme se ani k obvyklému množství rychlých útoků. Tým je přesto potřeba pochválit za bojovnost i v situacích, kdy se nepříliš dařilo."

Obrázek
I když Dominik Tkadleček nastřílel 6 branek, i na něm byla znát únava z náročného herního programu posledních týdnů. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.


Náš tým zůstává i po třech kolech tedy bez ztráty bodu na čele 1. ligy, ale jen díky lepšímu skóre před stejně úspěšným Vsetínem. Další utkání odehrajeme již v sobotu 8. října v 16 hodin ve Zlíně, který zatím venku sice 2x prohrál, ale domu bude jistě nebezpečným soupeřem.

Sestavy a branky:
Tatran Litovel: Nolč , Dvorský - Šmíd 9/3, Tkadleček 6/1, Prošvic 5, Barabáš 3, Hlavenka 2, Mrnuštík 2, Vincour 2, Štencl 1, Hanák, Coufal, Stejskal, Oselský, Semerád, Faltýnek.
Tatran Bohunice: Grulich - Václav 6, Loucký 5, Musil 4, Korol 3, Nakielný 2, Řezník 2, Tejkal 2, Timco 1, Krawczuk 1, Souček 1, Lukács, Novák, Bavlnka, Poruba.

Rozhodčí: Horsák - Švidernoch
Sedmičky: 4 - 0
Žluté karty: 3 - 2
Vyloučení: 3 - 4
Červené karty: 0 - 0
Diváků: 212
7.10.2022 | Radovan Šimek | Přečteno: 418x

Facebook