1. liga mužů: Sokol Vršovice - Tatran Litovel 22:33 (9:14)


1. liga mužů: Sokol Vršovice - Tatran Litovel 22:33 (9:14)
Podzimní část první ligy zakončili naši muži jistým vítězstvím v Praze-Vršovicích. Po úvodní přetahované měli jasně po celé utkání navrch a dovezli domů vlakem výhru o 11 branek.

Lubomír Krejčíř, trenér Tatranu Litovel: "Do Vršovic jsme vzhledem k jejich letošním výkonům jeli s respektem. Nepodcenění soupeře se vyplatilo, neboť kromě úvodních pěti minut jsme stále měli tzv. navrch. Soupeř se prezentoval především kvalitní a dobře připravenou střelbou ze střední vzdálenosti. Po celé utkání však dobře fungovala obrana a vynikající byl Dan Nolč v brance (53%). Dařila se nám kombinační hra a vytváření střeleckých příležitostí ze všech pozic. Pokud se tedy dařilo je proměňovat a nedělat technické chyby, tak jsme byli lepším týmem. Dobře zahráli všichni hráči a na hřiště se také dostali všichni."

Obrázek
Vítězství bylo odměnou pro celý tým. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.


Poslední utkání podzimní části v Náchodě nakonec odehrajeme až 28. ledna. Tak jak tak přezimujeme na 2. místě za Vsetínem, který už ale také 2x prohrál, v tomto kole ve Zlíně. Za námi jsou na 3. a 4. místě překvapivě oba letošní nováčci Šťáhlavy a Bohunice.  

Družstvo mužů tak čeká po 4 měsících větší herní pauza. V jednání je několik přípravných utkání v lednu a také 21. ledna turnaj mužů Momoriál Františka Čikla.
    
Sestavy a branky:
Sokol Vršovice: Janda - Janotka 7/1, Klečánek 4, Přibyl 3, Konečný 1/1, Chytil 1, Kotrč 1, Podborský 1, Smiga 1, Melich 1, Heřt 1, Matějašek 1, Jestříbek, Zůbek, Posejpal, Pína.

Tatran Litovel: Nolč, Dvorský - Tkadleček 9, Mrnuštík 8/3, Prošvic 7, Šmíd 4/1, Štencl 2, Barabáš 1, Coufal 1, Vincour 1, Hlavenka, Hanák, Stejskal, Čikl.

Rozhodčí: Moravec - Tůma
Sedmičky: 2 - 4
Žluté karty: 2 - 1
Vyloučení: 2 - 3
Diváků: 52
6.12.2022 | Radovan Šimek | Přečteno: 541x

Facebook