1. liga mužů: HK Bystřice p.H. - Tatran Litovel 29:33 (17:20)


1. liga mužů: HK Bystřice p.H. - Tatran Litovel 29:33 (17:20)
Náš tým sehrál těžké, ale vítězné utkání 1. kola jarní části 1. ligy v Bystřici pod Hostýnem. V útoku excelovalo duo Šmíd-Fulneček, o vítězství 33:29 se ale zasloužil celý tým.

Komentář trenéra Lubomíra Krejčíře: „Utkání v Bystřici pod Hostýnem je vždy oříškem a nejinak tomu bylo i tentokrát. Z průběhu vyplývá, že jsme ani jednou neprohrávali, ale soupeř byl neustále na dostřel a zejména trio Randýsek, Kyryjuk a Cibulec nás znatelně trápilo po celé utkání. Disponovali jak skvělou hrou 1:1, ale i střelbou z větší vzdálenosti a byli těžce ubránitelní. Pocítili to zejména naši obranáři - Fulneček, Hlavenka a Vincour a po celé utkání to byl neustálé souboje těchto hráčů. Nám se dařila útočná hra díky kvalitní rozehrávce Honzy Šmída i jeho produktivitě. Zejména spolupráce s Jardou Fulnečkem snesla nejpřísnější parametry. V rozhodujících minutách (50. - 60. min) se prosadil Tomáš Prošvic, ale každý hráč, který nastoupil přispěl svým dílem k hodně ubojovanému, ale zaslouženému vítězství.“     

Stále tak držíme skvělé druhé místo v tabulce jen bod za vedoucím Vsetínem. Již toto sobotu 11. února se tým opět představí domácím fanouškům v souboji proti 1. HK Dvůr Králové nad Labem. Utkání začíná tradičně v 17 hodin.

Sestavy a branky:
HK Bystřice pod Hostýnem: Janků - Randýsek 10/2, Kyryljuk 9, Cibulec 4, Mozola 2, Jurajda 2, Kramoliš 1, Měchura 1, Juránek, Šerek, Salvet, Rybiář, Matela.
Tatran Litovel: Nolč, Bartoň - Šmíd 10/2, Fulneček 8, Prošvic 5, Semerád 3, Barabáš 2, Mrnuštík 2, Pohlmann 2, Vincour 1, Hlavenka, Coufal, Kráčmar, Štencl.

Rozhodčí: Bečička - Horák
Sedmičky: 2 - 2
Žluté karty: 0 - 0
Vyloučení: 3 - 2
Diváků: 96
11.2.2023 | admin | Přečteno: 185x

Facebook