Turnaj mini: O litovelskou štiku 2023


Turnaj mini: O litovelskou štiku 2023
V sobotu 18.2.2023 jsme byli pořadateli turnaje miniházené "O litovelskou štiku". V hale ZŠ Vítězná se hrálo v obou kategoriích - starší a mladší miniházená. Domácí Tatran postavil v obou kategoriích 2 družstva, aby si více zahráli všichni. Turnaj měl přípravný charakter, nepočítalo se skore a v utkáních si naši nejmladší házenkáři ověřili, co se naučili na trenincích a jak se dál herně posunuli od podzimních utkání.

Družstvo mladší miniházené jsme rozdělili na 2 týmy, starší narození roč. 2014 a zbývající ti nejmladší - ročník 2015 až 2017. Kromě našich 2 družstev v kategorii ml.mini ještě startovaly celky Horka n.M., Sokol Kostelec n.H., Zora Olomouc a Sokol Čechy pod K.
Hodnocení trenéra Karla Zmunda: "Turnaj měl výbornou úroveň, pěknou atmosféru svým povzbuzováním vytvořili diváci převážně z řad rodičů malých házenkářů, u kterých byla vidět radost ze hry. Trenéři zúčastněných družstev měli svým bodováním vybrat nejúspěšnější tým, kterým se stalo v kategorii mladší miniházené domácí družstvo tvořené z hráčů roč. nar. 2014 se ziskem 10 bodů před druhou Horkou n.M se ziskem 9 bodů."
Sestava úspěšného týmu Litovle: Dudková Ada, Vydra Jakub, Sládek Štěpán, Steiger Ríša, Spáčilová Nikola a z mladších vypomáhal Ondra Vespalec.

Obrázek
Tým mladších mini. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.


Turnaje starších mini se zúčastnily týmy: Tatran Litovel modří, Tatran Litovel bílí, TJ Sokol Horka nad Moravou, TJ Senice na Hané, Sokol Kostelec na Hané, SK HFP Prostějov
"Tento turnaj byla skvělá možnost zapojit všechny děti, aby ukázaly, jak na tom jsou vzhledem k tomu, že nás brzy čeká další větší turnaj. Na turnaji jsme měli 2 družstva. Bohužel nám před turnajem pár dětí vypadlo skrz nemoci, ale dali jsme to nějak dohromady. Děti kvůli tomuto faktu měly opravdu velké herní vytížení, což se podepsalo naprosto pochopitelně v pozdějších zápasech. Myslím, že se turnaj povedl ve všech ohledech, jak organizačně, tak herně. S výkonem jsem byl až na jedno utkání spokojený. Děkuji ještě jednou dětem, že to i v menším počtu zvládly, ale také rodičům za stálou podporu." Takto hodnotil turnaj starších mini trenér Marek Vincour.

Obrázek
Tým starších mini. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.
1.3.2023 | Pavel Valouch | Přečteno: 511x

Facebook

Partneři: