1. liga mužů: Sokol Šťáhlavy - Tatran Litovel 30:24 (17:13)


1. liga mužů: Sokol Šťáhlavy - Tatran Litovel 30:24 (17:13)
Naši muži vyšli z nejdelšího výjezdu sezóny do Šťáhlav naprázdno. V utkání jsme doplatili především na velmi nízkou úspěšnost střelby a to i z vyložených situací. Zpět jsme tak odjížděli s porážkou 24:30 a bez bodů.

Lubomír Krejčíř, trenér Tatranu Litovel: "Utkání ve Šťáhlavách se nám nevydařilo především po střelecké stránce. Úvodních 15 minut jsme se soupeřem drželi krok, ale po několika sporných situacích, které vyšly v prospěch soupeře, jsme ztratili sebejistotu a především zakončení jakoby zůstalo někde na Hané. Za 1. poločas jsme 8x minuli branku a při dobrém výkonu soupeřova brankaře byl pro nás úkol vstřelit branku takřka neřešitelný. Situace se neměnila ani po poločase a to ani ze sedmimetrových hodů, kterých jsme zahodili celkem 6 a tak se dotáhnou nepodařilo víc než na 3 branky. Ke konečnému výsledku o 6 gólů přispěla i nejistá obrana, která dala vyniknout především nejlepšímu střelci soupeře Sedláčkovi. K nepodařenému výkonu se přidalo i zranění Jardy Fulnečka a tak jsme jeli dlouhou cestu z Šťáhlav hodně nespokojení."

Obrázek
Erik Semerád má v posledních kolech dobře usídlil na levém křídle. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.


I přes tento dílčí neúspěch jsme stále na druhé pozici prvoligové tabulky se 4bodovým náskokem právě nad Šťáhlavami, které přeskočili Chodov, jenž prohrál v Jičíně. V příštím kole přivítáme doma právě TJ JM Chodov a tento zápas naznačí, zda se bude o druhé postupové místo do baráže o Extraligu bojovat do posledních zápasů sezóny. Utkání startuje v sobotu 1. dubna v 17:00 v hale ZŠ Vítězná.  
  

Sestavy a branky:
Sokol Šťáhlavy: Hrubý, Havlíček - Sedláček 11/2, Nolč 9, Dubský 3, Nosek 2, Brůha 1, Kesl 1, Holý 1, Jirmář 1, Klesa 1, Kojan, Ryba, Svoboda, Dolák.
Tatran Litovel: Dvorský, Nolč - Piwko 8/2, Mrnuštík 5, Štencl 3, Semerád 3, Prošvic 2/1, Hlavenka 1, Barabáš 1, Fulneček 1, Coufal, Pohlmann, Vincour.

Rozhodčí: Čapek - Dvořáček
Sedmičky: 2 - 3
Žluté karty: 1 - 1
Vyloučení: 3 - 3
Červené karty: 0 - 0
Diváků: 121
27.3.2023 | Radovan Šimek | Přečteno: 531x

Facebook

Partneři: