1. liga mužů: Tatran Litovel - Sokol Vršovice 31:22 (16:12)


1. liga mužů: Tatran Litovel - Sokol Vršovice 31:22 (16:12)
Byť oba soupeře dělilo před utkáním 8 míst v prvoligové tabulce, ze začátku utkání Vršovic v Litovli to nebylo rozhodně znát. Hanáci se však po 20 minutách rozehráli k výbornému výkonu a Pražany porazili jistě o 9 branek.

Lubomír Krejčíř, trenér Tatranu Litovel: "Po vítězství Vršovic nad HAOLK jsme byli před utkáním velmi ostražití a vyplatilo se. Soupeř hrál v podstatě celý první poločas velmi kultivovanou chytrou házenou s dobře připravenou koncovkou a tak držel vyrovnaný stav. Postupem času jsme však s podporou Dana Nolče v brance nacházeli recept v obraně a udělali si malý náskok. V druhém poločase jsme díky herní disciplíně a zejména kvalitní hře 1:1 v rychlém i postupném útoku náskok navýšili na bezpečný rozdíl. Jsme  spokojeni i s tím, že se na hřiště dostali všichni hráči."

Obrázek
Do střelecké listiny utkání se zapsal i Radek Čikl. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.


Vsetín je, i přes jeho první zaváhání v sezóně, stále na čele první ligy, ale jeho náskok je již jen 2 body na další 3 týmy - béčko Duklu, Litovel a béčko Jičín. Nyní vyjíždí náš tým na utkání do Dvora Králové a poté přivítáme v domácím utkání 25. listopadu od 17 hodin Polanku nad Odrou. To jsou spodní dva celky tabulky a tak věříme v další 4 body!

Sestavy a branky:
Tatran Litovel: Nolč, Dvorský - Šmíd 8/6, Tkadleček 7, Prošvic 5, Geist 4, Barabáš 2, Pečinka 1/1, Coufal 1, Protivánek 1, Čikl 1, Fulneček 1, Semerád, Vincour.
Sokol Vršovice A: Rangl, Rajdl 1 - Matějašek 5, Janotka 4, Heřt 3/3, Jestříbek 3, Klečánek 3, Konečný 2, Chytil 1, Müller, Zůbek, Posejpal, Mikšovský.

Rozhodčí: Klossová - Kremláček
Sedmičky: 7 - 3
Vyloučení: 4 - 4
17.11.2023 | Radovan Šimek | Přečteno: 298x

Facebook

Partneři: