1. liga mužů: Tatran Litovel - SKH Polanka n. O. 35:24 (17:13)


1. liga mužů: Tatran Litovel - SKH Polanka n. O. 35:24 (17:13)
V posledním představení před domácím diváky v letošním roce zvládni házenkáři souboj s nováčkem soutěže - Polankou nad Odrou - vítězně. Soupeř však ze začátku utkání usilovně vzdoroval a definitivu vítězství o 9 branek si Hanáci vydobyli až po přestávce.

Lubomír Krejčíř, trenér Tatranu Litovel: "Byť byl soupeř z opačného pólu tabulky, opět se nám dostalo varování v podobě výsledku z posledního kola - Polanka porazila HAOLK tým! Úvod utkání a v podstatě celý poločas tomu odpovídal. Velmi vyrovnaná hra. Soupeř měl výborný postupný útok, my kontrovali z útoku rychlého. Celý týden předcházející tomuto utkání jsme se soustředili na zlepšení obrané hry, což se začalo projevovat na konci prvního poločasu, kdy jsme si udělali mírný náskok. Definitivně jsme pak odskočili v první polovině druhého poločasu důrazem v rychlém útoku a při hře 1 na 1. Důležitým momentem také bylo zvládnutí soupeřovy hry bez brankaře se sedmi hráči v poli. Potěšující bylo úspěšné zapojení Sebastiána Jána a opakovaný skvělý výkon Dominika Tkadlečka. Pochvala však patří všem za úsilí při zlepšování obrané hry a disciplíny."

Obrázek
Polanka byla ze začátku utkání velmi houževnatým soupeřem. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.


Předposledním podzimním kolem se čelo tabulky první ligy vyrovnalo, když junioři Dukly, Vsetín i Litovel mají shodně 16 bodů. A tak o titulu "zimního krále" tabulky se bude rozhodovat až v posledním kole. Náš tým jede na "horkou" půdu do Vsetína a bude tak k vidění další přímý souboj o čelo tabulky. Utkání se hraje v neděli 3.12.2023 v 16 hodin. Dukla hraje o 24 hodin dříve ve Dvoře Králové.

Sestavy a branky:
Tatran Litovel: Dvorský 1, Nolč - Geist 9/4, Tkadleček 9, Barabáš 4, Coufal 3, Čikl 2/1, Ján 2, Fulneček 2, Semerád 1, Prošvic 1, Protivánek 1, Jindra, Mrnuštík, Vincour.
SKH Polanka n.O.: Siročák 13, Střelka 3, Urban 2/1, Meca 2, Pešl 1, Vojcík 1, Pavlík 1, Ulmann 1, Prorok, Kohut, Švancer, Šebesta, Kula, Neuwirth.

Rozhodčí: Beneš - Pavlíček
Sedmičky: 5 - 1
Žluté karty: 1 - 1
Vyloučení: 2 - 5
Červené karty: 0 - 1
Diváků: 213
29.11.2023 | Radovan Šimek | Přečteno: 379x

Facebook

Partneři: