I. liga mužů: Slavia Fatra Napajedla - Tatran Litovel 32:32 (14:17)


I. liga mužů: Slavia Fatra Napajedla - Tatran Litovel 32:32 (14:17)
Po celozápasovém vedení ztratili litovelští bod v posledních minutách.

Do zápasu vstoupila lépe Litovel a již od začátku si získala mírný náskok. Druhý gól Litovle střelil Roman Bakalář dokonce přes celé hřiště po chybném vyběhnutí brankáře domácích. Napajedla vůbec působila v prvním poločase dost nejistě, často ztráceli míč zbytečnými chybami a umožnili tak Litovli dostat se až do šestibrankového vedení. Také Litovel však nehrála bezchybně a napajedelským se podařilo do konce poločasu korigovat výsledek pouze na rozdíl tří branek. Na tomto snížení měl zásluhu domácí Jindrák a nepozorná obrana hostí.
V prvním poločase vynikal zejména brankář Tatranu Michal Baránek, který pochytal několik vyložených šancí. V útoku se Litovli dařila střelba z křídel a také spojky nezůstávali pozadu.

Zpočátku druhého poločasu Napajedla držela s Litovlí krok, na obou stranách však polevily obrany. Časem se však Litovli zejména vlivem rychlých brejků podařilo získat si větší odstup, místy až šestibrankový. V brance Litovle pokračoval v dobrém výkonu Michal Baránek, avšak s menší podporou obrany než v prvním poločase. V útoku se Litovel dostávala často do pasivní hry (již od prvního poločasu), ale přesto se jí dařilo zakončovat. Zvrat přišel až v závěru utkání, kdy ještě tři minuty před koncem vedla Litovel o čtyři branky. Vlivem útočného faulu, odpískaných kroků a neodpískaného faulu korigovali domácí výsledek rychlými protiútoky a vyrovnat se jim podařilo v poslední minutě po další chybě Litovle.

Sestavy a branky:
Fatra Slávia Napajedla: Stojar, Možný, Machan -  Dohnal 1, Fryšták, Indrák 7/1, Kašný P. 1, Kašný Z. 4/1, Odstrčilík 5, Štekl 3/1, Vacula 5, Vaško 6, Žák - realizační tým: Boršický, Hofman

Tatran Litovel: Baránek, Kráčmar - Bakalář 5, Barabáš 6, Číhal 7, Čtvrtníček O. 1, Hanák 1, Knébl P., Knébl M. 1, Kuchař, Pohlmann, Schmalz 2, Šimek, Šuba 9 - realizační tým: Čtvrtníček Z., Navrátil, Sitár

Sedmimetrové hody: 4/3 - 3/2
Vyloučení: 6 - 9
Žluté karty: 3 - 3
Červené karty: 1 - 0
Rozhodčí: Tvrdoň - Bauer
19.11.2007 | Ondřej Čtvrtníček | Přečteno: 101x

Facebook

Partneři: