1. liga mužů: Tatran Litovel - Sokol Šťáhlavy 23:30 (12:12)


1. liga mužů: Tatran Litovel - Sokol Šťáhlavy 23:30 (12:12)
Ani ve druhém jarním kole Hanáci v 1. lize mužů nebodovali. Doma podlehli mladému, ale již zkušenému a dobře trénovanému týmu Sokola Šťáhlavy. Před týmem je tak výzva překonat všechny negativní vlivy a připravit se na další utkání.

Lubomír Krejčíř, trenér Tatranu Litovel: "Neschopnost družstva vyrovnat se s absencí Dominika Tkadlečka pokračovala i v tomto utkání. Určitá měřítka kvality byla možno porovnávat jen v prvním poločase. V tom druhém nám bohužel nefungovalo nic. Především střelba byla nepřipravená, nedůrazná a nepřesná. Nedařilo se téměř nikomu a tak náskok soupeře postupně narůstal. Nezabralo ani riskantní vysunutí na dvě osobní obrany . Naopak soupeři tam padalo vše. Je před námi těžký úkol vyrovnat se se situacím do příštího týdne a zápasu v Jičíně."

Obrázek
David Barabáš skóroval proti týmu Šťáhlav celkem 3x. Mimo sedmiček však žádný z hráčů víc jak 3x neskóroval a 23 branek na vítězství prostě nestačí. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.


Sestavy a branky:
Tatran Litovel: Dvorský, Nolč - Mrnuštík 6/3, Barabáš 3, Šmíd 3, Semerád 3, Vincour 3, Geist 3, Fulneček 2, Ostrožovič, Coufal, Pečinka, Prošvic, Protivánek, Čikl.
Sokol Šťáhlavy: Kojan 1, Hrubý - Kesl 9/2, Nolč 8/1, Brůha 5, Nosek 5, Havlíček 1, Šmrha 1, Ryba, Jirmář, Kopic.

Rozhodčí: Pernička - Tůma
Sedmičky: 3 - 3
Vyloučení: 5 - 6
Červené karty: 0 - 1
27.2.2024 | Radovan Šimek | Přečteno: 176x

Facebook

Partneři: