1. liga mužů: Tatran Bohunice - Tatran Litovel 35:29 (16:14)


1. liga mužů: Tatran Bohunice - Tatran Litovel 35:29 (16:14)
Absence našich opor se projevila i v utkání v Bohunicích. Byť jsme v utkání nepředvedli špatný výkon v útoku, dostali jsme příliš mnoho branek a to nás stálo body. Nicméně již vyhlížíme návrat opor z marodky pro bodově úspěšnější závěr sezóny.

Lubomír Krejčíř, trenér Tatranu Litovel: "Po zranění Dominiku Tkadelečkovi a Tomáši Prošvicovi zasáhla tým další "morová" rána v podobě absence dalšího klíčového hráče - Honzy Šmída, kterého rodinná situace nepustila nejen do tréninku, ale ani do zápasu. Nutno říci, že ochotně se k tomu postavili hráči juniorky (Hrbček, Faltýnek, Protivánek, M. Coufal), kteří naše prořídlé řady doplnili. Na Bohunice to však nestačilo. Přes zlepšený výkon v útočné fázi (jen 5 technických chyb a 62% úspěšnost střelby) jsme na body nedosáhli. Problémem byla především obrana středu brankoviště a to jak ve vztahu k střelbě z dálky, tak i při hře 1:1 a při spolupráci spojek s pivotem. Pauzu, která nás tedy čeká vítáme, využijeme ji k nabrání sil a budeme doufat v brzký návrat našich opor."

Obrázek
Radek Čikl při střelbě na branku Bohunic. Foto: Facebook Tatranu Bohunice

Dočasná absence našich opor vede na to, že c posledních utkáních nezískáváme body. Přesto jsme stále v popředí prvoligové tabulky na 3. místě. Jak již naznačil trenér, nyní následuje reprezentační přestávka a po ní další utkání u soueře, tentokrát ve Zlíně 24.3. v 18 hodin. Po tomto utkání následuje další pauza (Velikonoce), po nich přivítáme 6. dubna na domácí palubovce juniorku Dukly Praha.  

Sestavy a branky:
Tatran Bohunice: Řezník 6/2, Hirš 6, Hastík 5, Ryšavý 4/1, Huska 4, Janda 3, Janeček 2/1, Krawczuk 2, Korol 2, Musil 1, Novák, Souček, Poruba, Bavlnka, Tejkal.
Tatran Litovel: Dvorský, Nolč - Mrnuštík 7/2, Semerád 6, Geist 3/1, Čikl 3/1, Najer 3, Coufal 3, Fulneček 2, Hrbček 1, Protivánek 1, Barabáš, Ostrožovič, Vincour, Faltýnek.

Rozhodčí: Horáček - Šulc
Sedmičky: 4 - 4
Žluté karty: 0 - 1
Vyloučení: 4 - 3
Červené karty: 1 - 0
Diváků: 62
15.3.2024 | Radovan Šimek | Přečteno: 349x

Facebook