1. liga mužů: Sokol Vršovice - Tatran Litovel 25:23 (10:11)


1. liga mužů: Sokol Vršovice - Tatran Litovel 25:23 (10:11)
Ve vyrovnaném utkání v Praze-Vršovicích jsme podlehli po vyrovnaném bojovném utkání o 2 branky. Trápil nás především domácí brankář Rangl, který byl jednoznačně strůjcem úspěchu Pražanů bojujících o záchranu v soutěži.

Lubomír Krejčíř, trenér Tatranu Litovel: "Bylo jasné, že utkání ve Vršovicích nebude snadnou záležitostí. Soupeř bojuje u záchranu a nutně potřeboval body. I jeho dosavadní výsledky nebyly  špatné. Předpoklady se potvrdily a tak utkání bylo velmi vyrovnané a bojovné. My jsme v defenzivě dokázali navázat na předchozí utkání s Duklou a také Dan Nolč podával výborný výkon. Na hřišti však kraloval jeden hráč a to byl soupeřův brankař Rangl se skvělou minulostí v Dukle Praha. Naše hráče přiváděl k zoufalství a dovolil jim jen 45% úspěšnost, což na vítězství nemohlo stačit. A tak když se v závěru přidalo několik technických chyb byli šťastnější domácí."

Obrázek
Jarda Fulneček byl naším nejúspěšnějším střelcem ve Vršovicích. Jenže s úspěšností střelby jen 33% přes postavenou obranu (mimo sedmičky a rychlé útoky) jsme měli pramalé šance vyhrát. Foto: Pavel Štepánek. Více foto ve fotogalerii.


Před posledními 3 koly soutěže jsme na 4. místě 1 bod za HAOLK týmem a 6 bodů za vedoucí dvojící juniorů Dukly Praha a Vsetínu. V příštím utkání přivítáme v sobotu 20. dubna již jistě sestupující a v tabulce poslední Dvůr Králové. Utkání se hraje tradičně od 17 hodin.                                      

Sestavy a branky:
Sokol Vršovice: Rangl, Veselovský - Jestříbek 5, Přibyl 4, Müller 3, Klečánek 3, Konečný 2/2, Hradecký 2, Chytil 2, Matějašek 2, Heřt 1, Janotka 1, Pína.
Tatran Litovel: Dvorský, Nolč - Fulneček 6, Semerád 5, Šmíd 4/3, Mrnuštík 2/1, Najer 2, Prošvic 2, Geist 2, Barabáš, Jindra, Vincour, Protivánek, Čikl.

Rozhodčí: Mošna - Vaník
Sedmičky: 2 - 4
Žluté karty: 0 - 1
Vyloučení: 4 - 3
17.4.2024 | Radovan Šimek | Přečteno: 226x

Facebook

Partneři: