1. liga mužů: TJ Dukla Praha B - Tatran Litovel 32:27 (17:13)


1. liga mužů: TJ Dukla Praha B - Tatran Litovel 32:27 (17:13)
Na své první venkovní utkání odjížděli litovelští muži na palubovku TJ Dukla Praha B, která v minulém roce skončila na druhém místě a to jen díky horším vzájemným zápasem s KH BEECH Vsetín. Tatran Litovel, který nejel do Prahy v nejsilnější sestavě, bohužel prohrál i s druhým pražský celkem.

Petr Semerád, trenér Tatranu Litovel: "Na Duklu jsme přijeli oslabeni o Marka Vincoura, který si v posledním utkání poranil koleno a Honzy Šmída. Dukla nám ukázala své kvality, hlavně v útočné fázi. V úvodu utkání jsme v útoku několikrát stříleli z nepřipravených střeleckých pozic a domácí Dukla nás trestala rychlými útoky a odskočila na 3 branky. V obranné fázi jsme v 1. poločase nedokázali pokrýt Bolehovského. V útoku jsme si těžko vytvářeli střelecké pozice. Na začátku 2. poločasu nám Dukla 3 brankami odskočila na rozdíl 7 branek. Mrzí mě, že jsme neproměňovali vyložené střelecké pozice z křídel a rychlých útoků. Osobní obranou ke konci utkání jsme dokázali získat míče a vstřelenými brankami alespoň upravit konečný výsledek na rozdíl 5 branek. Celé utkání jsme tahali za kratší konec, na druhou stranu kluci ukázali bojovnost a odhodlání hrát až do poslední sekundy. Doma nás čeká težké utkání se Šťáhlavami, ve kterém musíme zlepšit pohyb v útočném prostoru a střelbu, která nás v posledních zápasech trápí."

Příští soupeř Litovle Sokol Šťáhlavy si v minulém kole připsal své první body za vítězství nad Tatranem Bohunice a je se stejným počtem bodů, ovšem díky lepšímu skóre, v ligové tabulce právě před domácí Litovlí.

Obrázek
Erik Semerád ve střelecké pozici. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.


Sestavy a branky:
Tatran Litovel: Nolč, Dvorský - Mrnuštík 7/2, Spurný 5, Pohlmann 4, Semerád 4/1, Hlavenka 2, Najer 2, Protivánek 2, Barabáš 1, Hrbček, Maitner, Růžička.
TJ Dukla Praha B: Bajt, Janda -  Šubrt 7, Sanislo 7/2, Bolehovský 6, Šmerhovský 3, Macur 2, Matějka 2, Hrstka 1, Nytra Jaromír 1, Nytra Jiří 1, Pavlů 1, Viktora 1, Kratochvíl, Šebesta, Šiktanc.  

Rozhodčí: Kräuter - Ulrychová
Žluté karty: 0 - 1
Vyloučení: 2 - 3
Červené karty: 0 - 0
Diváků: 58
1.10.2024 | Pavel Valouch | Přečteno: 161x

Facebook

Partneři: