Mladší dorost: Tatran Litovel - SK Velká Bystřice 28 : 28 ( 15 : 14 )


Mladší dorost: Tatran Litovel - SK Velká Bystřice 28 : 28 ( 15 : 14 )
První jarní mistrovské utkání doma přineslo první bod.

Utkání začalo tlakem našich hráčů, skóre se ideálně vyvíjelo do 12. minuty, kdy se nám dařilo v obraně čelit  útokům soupeře a v útoku proměňovat  šance.  Před koncem prvního poločasu soupeř srovnal skóre, dostal se do jednobrankového vedení, ale do přestávky jsme srovnali a dali vedoucí branku.

     První část druhého poločasu byla vyrovnaná výkonem obou družstev, skóre se vychylovalo o jednu branku střídavě na obě strany.  V posledních 10 ti minutách nám soupeř utekl  rozdílem 4 branek a utkání se vyvíjelo v náš neprospěch. Do 29 té minuty se nám podařilo vyrovnat  a v posledních dvou minutách obě družstva střelila po jedné brance do závěrečného nerozhodného výsledku.

     Důraznou posilou našeho družstva byl tentokrát ze Šumperku hostující Martin Vobořil, který v obraně odvedl velmi dobrý výkon a střelecky se mu dařilo z našich nejlépe. Standardně dobrý výkon odvedli  Konšel, Anton i Šmíd a to jak v obraně, tak i v útoku s dobrým střeleckým potenciálem. Chyběl nám Janáček, který byl na školním lyžařském výcviku a Gottfried, který má zraněnou ruku. U ostatních je nutné na tréninkách důsledně secvičovat herní situace a posilovat fyzickou průpravu.

     V brance nás dobře podržel hostující brankař Michal Zacpal. Dalším hostujícím brankařem byl Filip Najman.  Náš brankař Marek Sléha rehabilituje po zranění  kolena.

     Za dobrý výsledek  a zisk mistrovského bodu proti dobře hrajícímu soupeři je potřeba celému družstvu poděkovat.

Sestava/branky:  Vobořil 8, Anton 6, Konšel 6, Šmíd 5, Janyška 2, Albrecht 1, Vašíček, Sléha J. Hlavinka, Čapák.
Brankaři: Zacpal, Najman

Trenér Zmund Karel Ing., vedoucí družstva Macek Jiří
1.3.2008 | Jiří Macek | Přečteno: 868x

Facebook