Mladší dorost: HC Zubří - Tatran Litovel 42 : 34 (21 : 18)


Mladší dorost: HC Zubří - Tatran Litovel 42 : 34 (21 : 18)
V druhém kole jarní části soutěže jsme zajížděli na hřiště vedoucího družstva tabulky. Od takového soupeře se z jeho domácího hřiště  body vozí jen velmi obtížně.

Naši hráči začali zápas velmi aktivně, dobře bránili a v útočné hře byli až do 23. minuty prvního poločasu vyrovnaným soupeřem. Dokonce v uvedeném čase jsme soupeře přehrávali o jednu branku. Do konce poločasu jsme ale nápor soupeře neudrželi a v půli zápasu jsme prohrávali o tři branky.

     Druhý poločas bylo tempo soupeře nad naše síly a skóre se mírně navyšovalo ve prospěch soupeře. I přes tuto skutečnost naši hráči dobře bránili, narušovali útočné situace soupeře a v útočných akcích byli úspěšní v zakončování.

     Náš soupeř je jedním ze dvou středisek SCM na Moravě /Zubří a Karviná/, které v dorostenecké kategorii mají statut Sportovní centrum mládeže se speciálním tréninkovým režimem. Proto i prohra o 8 branek je relativně dobrým výsledkem.

     Toto utkání bylo z pohledu našeho družstva exhibičním představením Matěje Konšela. Ve střelbě na co chytil, to se mu dařilo. Ze sedmnácti střel na soupeřovu branku docílit čtrnácti branek. Takový výkon /82% účinnosti střelby/ je opravdu vyjímečný a patří mu za něj pochvala. Další skvělý výkon odvedl i Honza Šmíd. Celé družstvo k utkání přistoupilo zodpovědně a doufejme, že tato zkušenost pozdvihne sebedůvěru celku i jedinců.  Chyběli J. Anton - lyžařský výcvik, J. Gottfried a M. Sléha - rehabilitace po zranění.

Sestava/branky: Konšel 14, Šmíd 9, Janáček 3, Vašíček 3, Vobořil 2, Albrecht 1, Čapák 1, Hlavinka 1, Janyška.
Brankaři: Zacpal, Najman

Trenér Zmund Karel Ing., vedoucí družstva Macek Jiří
16.3.2008 | Jiří Macek | Přečteno: 279x

Facebook

Partneři: