St. dorost: TJ Tatran Litovel - Sokol Sokolnice 21:21 (14:9)


St. dorost: TJ Tatran Litovel - Sokol Sokolnice 21:21 (14:9)
Ve 14. kole jsme na vlastní palubovce přivítali tým Sokola Sokolnice. Po výkonu v zápase s Olomoucí se mělo jednat o zápas, ve kterém jsme si nepřipouštěli nějaký problém. Hosté, kteří figurují ve spodní polovině tabulky přijeli navíc bez zraněného 3. střelce soutěže Přerovského.

I když výkon v 1. poločase nebyl nijak oslnivý, dařilo se nám udržovat náskok 3-4 branek a zdálo se, že zápas v pohodě dohrajeme. Pak začala hotová katastrofa ve 2. poločase. První branku jsme vstřelili až v 9. minutě a soupeř začal zle dotahovat. Nám úplně odešla obrana a střelba, úplná hrůza. Nedodržováním taktických pokynů, nezodpovědnou hrou a podceněním soupeře se skóre pomalu začalo vyrovnávat. Ve 29. minutě hosté vedli 21:20. Jen díky pevným nervům ml. dorostence Jakuba Antona se nám podařilo v poslední vteřině vyrovnat ze sedmičky.
Nás trenéry nejvíce zklamal výkon a přístup opor mužstva (Škrabal, Macek, Sléha, Rozsypal) ale i zbytku mužstva. Vždyť vstřelit soupeři ze 2. poloviny tabulky 7!!! branek za 2. poločas je neomluvitelné. I když golman hostí naše hráče totálně vychytal, bylo to jen nezodpovědností a liknavostí našich hráčů při střelbě. 14!!! neproměněných vyložených  šancí, včetně 5. sedmiček hovoří za vše. Je to poprvé od zápasu s Ostravou (v loňské sezoně), co naši st. dorostenci ztratili bod v domácím zápase.
Doufám, že to byl pouze výpadek, na který má každé mužstvo nárok (viz. loňský zápas ve Vsetíně!!). Přál bych si, aby mužstvo na tento výkon zapomnělo a v dalším domácím zápase s Rožnovem (což nebude žádný lehký soupeř) dokázalo, že je právem na špici naší soutěže.
Nakonec bych chtěl moc poděkovat už zmíněnému ml. dorostenci J. Antonovi za bod, který nám zachránil v poslední vteřině. Vím, že to bylo pro něj hrozně těžké, ale po neúspěších našich střelců jsem mu věřil a jsem rád, že mé rozhodnutí bylo správné a Kuba mě nezklamal. Díky

Sestava a branky:
K. Dvořák
T. Macek 6, J. Škrabal 4, J. Rozsypal 3, O. Vogl 3, M. Spáčil 2, J. Anton 1, J. Šmíd 1, F. Sléha 1, P. Linduška , P. Raška, M. Konšel, P. Paták
3.4.2008 | Zdeněk Sléha | Přečteno: 147x

Facebook