St. dorost: TJ Tatran Litovel - TJ Sokol Velké Meziříčí 37:26 (15:14)


St. dorost: TJ Tatran Litovel - TJ Sokol Velké Meziříčí 37:26 (15:14)
V dalším zápase jsme na domácím hřišti přivítali 4 tým soutěže Sokol Velké Meziříčí. Soupeř dojel dost sebevědomě a věřil ve vítězství. V přípravě jsem ho nedokázali porazit (turnaje v Bratislavě a Novém Veselí).

Na našich hráčích byl ze začátku zápasu znát stín nepovedeného zápasu v Hranicích a jen pomalu se rozehrávali. Postupně jsme se dostávali do tempa a hra byla o mnoho lepší než v předešlém zápase. I když do optimálního výkonu bylo dost daleko. 1. poločas byl hodně vyrovnaný a do jeho poloviny měli více ze hry hosté. V 16. minutě jsme se dostali poprvé do vedení a svůj náskok zvýšili až na 15:11. Během posledních tří minut 1. poločasu jsme však svými chybami dovolili soupeři stáhnout až na rozdíl 1 branky 15:14.
V začátku 2. poločasu se hostům podařilo skóre opět otočit a do 10. minuty vedli o branku. Nám se ale podařilo získat zpět jednogólový náskok. V posledních 10 minutách jsme konečně soupeře převálcovali a nakonec zvítězili o 11 branek. Tento rozdíl v žádném případě neukazuje na nějaký jednoznačný zápas. Nám se podařilo vyhrát posledních 10. minut 11:3. Znát byla přítomnost uzdraveného T. Macka a zlepšení několika opor mužstva (J. Škrabal, P. Zapletal, M. Spáčil, P. Linduška). Nelze nezmínit vynikající výkon P. Rašky v brance. Ten má sice v bráně určité zkušenosti, ale nastupuje většinou jako hráč. Svým výkonem výrazně pomohl mužstvu k vítězství a výborně zastoupil K. Dvořáka (nemoc). Opět dobře zahráli ml. dorostenci J. Šmíd, M. Konšel a J. Anton.
Doufám, že v dalších zápasech půjde naše forma ještě nahoru a o vítězství v soutěži se v posledních třech těžkých zápasech popereme.

Sestava a branky:
P. Raška, M. Sléha
T. Macek 8,  J. Škrabal 6, J. Šmíd 5, P. Linduška 4, J. Rozsypal 4, M. Konšel 3, P. Zapletal 3, M. Spáčil 2, F. Sléha 1, P. Paták 1, J. Anton
3.5.2008 | Zdeněk Sléha | Přečteno: 307x

Facebook