Mladší mini:turnaj na domácím hřišti


Mladší mini:turnaj na domácím hřišti
V sobotu 3.5.2008 se přesunul turnaj v miniházené 4+1 na domácí hřiště v Litovli

Přivítali jsme ke vzájemným zápasům jako vždy, na hřišti na Sokolovně, celky ze Zory Olomouc, Velké Bystřice, Kostelce na Hané, Prostějova a ze Senice na Hané.

První utkání jsme sehráli se Senicí - výsledné skóre bylo 5:16 pro soupeře. V tomto utkání jsme nedokázali uhlídat dva hráče, kteří dělali hru a také jsme nedokázali překonat skvělého brankaře, který se po dvou turnajích opět navrátil do branky Senice.
Druhé utkání bylo s Velkou Bystřicí a i tady se nám nepodařilo zvítězit, takže konečný výsledek byl 8:12 pro Bystřici. K utkání snad jen dodat - velmi špatná obrana.
K dalšímu utkání jsme se připravili na Zoru Olomouc - výsledkem 13:4 pro Zoru nebylo co řešit, ale obrana se výrazně zlepšila.
Předposlední utkání jsme sehráli s Prostějovem, kde si zahráli i naši mladší a noví hráči a výsledek 11:4 pro nás nebyl vůbec špatný.
Jako poslední nás čekal Kostelec na Hané - výsledkem 7:13 pro Kostelec jsme se rozloučili se sobotním turnajem.
Naším největším nedostatkem byla velmi špatná obrana, což bylo nepochopitelné, protože na minulých turnajích jsme předváděli skvělou obrannou činnost. Hráči si nedokázali pomoct na čáře brankoviště a v útocích se prosazoval pořád jeden a tentýž hráč, který ovšem nemůže hrát za všechny hráče v sestavě.

Výsledky turnaje:
Litovel : Zora Olomouc       4:13
Litovel : Kostelec na H.       7:13
Litovel : Senice n.H.           5:16
Litovel : V.Bystřice             8:12
Litovel : Prostějov              11:4

Celkově jsme v turnaji skončili na 5.místě. Vítězné družstvo bylo ze Senice na Hané. Nejlepším hráčem byl vyhlášen z domácího družstva Onřej Juráš, který opět předvedl hezké výkony v brance. Nejlepším střelcem byl Petr Finger.

Sestava Litovle: Juráš Onřej - Finger Petr(14), Finger Richard, Šimara Dominik, Kusá Adéla, Přikryl Matěj (1), Štencl Jiří (13), Müller Radek (4), Kratochvíl Štěpán (1), Švec Daniel, Večeřa Dominik, Valouch Vojtěch, Sedlář Šimon, Svoboda Petr
8.5.2008 | Lenka Filipová | Přečteno: 246x

Facebook