I.liga mužů: Slavia VŠ Plzeň - Tatran Litovel 32:29 (17:11)


I.liga mužů: Slavia VŠ Plzeň - Tatran Litovel 32:29 (17:11)
V prvním kole nového ročníku 1. ligy litovelští prohráli na palubovce Plzně po nevydařeném utkání, ve kterém celý zápas doháněli náskok soupeře.

Utkání začalo sérií neproměněných šancí na obou stranách, což dalo vyniknout oboum brankářům. Litovel se z počátku dostala do mírného vedení o dvě branky, ale s postupujícím časem vlivem nedůsledné obrany a technických chyb v útočné fázi strhl soupeř vedení na svou stranu. Na plzeňských hráčích bylo vidět větší nasazení, které vyústilo v šestibrankové vedení v poločase.

Do druhého poločasu nastoupila lépe Litovel, podařilo se jí snížit náskok soupeře na tříbrankový rozdíl a vypadalo to na vyrovnanou hru. Po několika neproměněných šancích však Plzeň odskočila opět na 6 branek. Litovli se podařilo v polovině druhého poločasu náskok znovu snížit, ale hned v zápětí soupeř korigoval několika rychlými protiútoky.

V závěru odskočila Plzeň na rozdíl 8 branek, ale pasivní hrou o tento náskok rychle přicházela. Plzni jako by v této fázi hry došly síly a vlivem častých vyloučení o náskok přišla. Litovli však již nezbýval dostatek času na obrat utkání, a tak odjela z Plzně poražena.

Sestava Tatranu Litovel: Habermann, Kráčmar - Barabáš 2, Číhal 7/3, Čtvrtníček, Hanák, Janků 2, Kuchař, Müller 2, Pohlmann 5, Schmalz 6, Škrabal, Šon 1, Šuba 4
realizační tým: Čtvrtníček Z., Navrátil

Sestava Slavie VŠ Plzeň: Křížek, Slavík - Albl 2/1, Bejvl 5/1, Bureš, Čiviš, Fait 3, Hobza 5, Homolka, Houlík, Knakal 8, Sláma 2, Šindelář 7, Vejvoda
realizační tým: Andrle, Bošek

Sedmimetrové hody: 4/2 - 5/3

Žluté karty: 1 - 1
Vyloučení: 6 - 1
Červené karty: 1 - 0
10.9.2008 | Ondřej Čtvrtníček | Přečteno: 224x

Facebook

Partneři: