Mladší dorost: Tatran Litovel - HC Baník Karviná 28 : 38 ( 12 : 22 )


Mladší dorost: Tatran Litovel - HC Baník Karviná 28 : 38 ( 12 : 22 )
V druhém  kole podzimní části soutěže jsme doma hostili jednoho z lídrů naší soutěže, družstvo Karviné. Tento oddíl má pro dorostenecké kategorie statut SCM, to je výběr hráčů z  Moravy se speciálním tréninkovým režimem několikrát denně.

Průběh zápasu odpovídal předpokladům. Naši hráči ale neklesali na mysli ani na herních výkonech a statečně bojovali. V útoku naráželi na dobrou obranu a dost těžko se prosazovali ve střelbě. V obraně byli snaživí, ale proti hodně běhavému družstvu s mnoha natrénovanými systémovými signály moc našemu brankáři nepomáhali. Ten potom musel čelit střelbě z  proskoků  nebo střelbě soupeřova pivota  po bezvadných nahrávkách. Rozdíl skóre v poločase o 10 branek proti tomuto soupeři nebyl žádná ostuda.

     Druhý poločas přinesl vzpruhu do domácího celku. Ve hře dostali příležitost a začali se prosazovat i nejmladší hráči, srdnatě bojovali a pokud nedosáhli střelbou branky, mnohdy získali sedmimetrový hod na branku soupeře.  Tato snaha a zapojení do hry i celé soupeřovi střídačky vedly k relativně vyrovnané hře ve druhém poločasu. Ten skončil z pohledu druhého poločasu k nerozhodnému stavu, a tím konečnému výsledku rozdílu skóre o 10 branek v soupeřům prospěch.

     Bylo to jedno z utkání, kde naši mladší dorostenci získávají zkušenosti od soupeřů z předních řad tabulky a zde také od soupeře se speciálním tréninkovým režimem.  Postavili se ke hře zodpovědně a za to je potřeba družstvu poděkovat.

Sestava/branky: Šmíd 12 /7 ze 7m hodů/, Janáček 6, Vobořil 4, Albrecht 3, Aleš 1, Gottfried 1, Konšel 1, Robenek, Hlavinka, Sléha J., Dokládal, Šmoldas.
Brankař: Krejčí

Trenér Zmund Karel Ing., vedoucí družstva Macek Jiří
14.9.2008 | Jiří Macek | Přečteno: 851x

Facebook