St. dorost: Bystřice p. Hostýnem - TJ Tatran Litovel 37:29 (15:17)


St. dorost: Bystřice p. Hostýnem - TJ Tatran Litovel 37:29 (15:17)
K prvnímu zápasu nové sezóny zajížděli st. dorostenci na půdu nováčka soutěže - Bystřice p. Hostýnem. Tento zápas potvrdil, že letošní ročník nebude žádná lehká procházka.

Sestava našich hráčů byla značně zúžená, jelikož jsme nemohli použít žádné hráče družstva ml. dorostu (hráli současně ve F-M). Pouze se třemi hráči na střídání kluci podali bojovný výkon, ale v závěru zápasu nám docházely síly, čehož soupeř, hrající s několika hráči mající zkušenosti z mužské kategorie, dokázal využít.
V úvodu zápasu bylo skóre vyrovnané a od 17. minuty do konce 1. poločasu jsme si udržovali 2 brankový náskok. Ještě ve 40. minutě bylo skóre vyrovnané. Mezi 40. - 51. minutou si soupeř šňůrou sedmi branek vytvořil rozhodující, na který jsme již nedokázali odpovědět.
Kluci si zaslouží dík za bojovnost. Zejména výborný výkon podali v obraně F. Sléha a P. Raška. V útoku zahrál velmi dobře na spojce J. Rozsypal, jinak klasické křídlo. Střelecky se dařilo T. Mackovi a O. Voglovi (oba 7 branek). V brance se blýskl několika dobrými zákroky proti střelám z brankoviště M. Sléha. Škoda, že stejně nepodrželi gólmani při střelách ze střední vzdálenosti.
Doufám, že v dalším zápase kluci předvedou to, co v nich je a získají první jarní body.

Sestava a branky: M. Sléha, K. Dvořák
T. Macek 7, O. Vogl 7, F. Sléha 4, J. Rozsypal 3, J. Anton 2, M. Spáčil 2, P. Raška 2, J. Čapák
14.9.2008 | Zdeněk Sléha | Přečteno: 84x

Facebook