1. liga mužů: 1. HK Dvůr Králové n.L. - Tatran Litovel 28:25 (13:13)


1. liga mužů: 1. HK Dvůr Králové n.L. - Tatran Litovel 28:25 (13:13)
Muži odjížděli ve 3. kole 1. ligy k dalšímu těžkému utkání ve Dvoře Králové. Po slibném poločasovém výsledku si ale odvezli od tohoto soupeře již 5. porážku v řadě.

Náš celek nastoupil v hodně omlazené podobě oproti poslednímu vzájemnému nepovedenému utkání v loňské sezóně (20:15). V tomto zápase mohl jen překvapit.

Do utkání vstoupil náš tým mnohem sebejistěji než v minulých zápasech. Mnohem více jsme přitvrdili v obraně a výborně chytal Svaťa Kráčmar. Celý první poločas se rozdíl skóre nepřehoupl přes dvě branky a poločasová remíza dávala pro naše barvy dobrou naději v zisk bodů.

Začátkem druhého poločasu pokračovala naše dobrá hra, ale nedokázali jsme se gólově utrhnout. Naopak zkušený tým soupeře využil několika našich zaváhání v útoku a také několika vyloučení a během deseti minut si vypracoval 5 brankový náskok. Ten se nakonec ukázal jako rozhodující, když jsme do konce poločasu pouze snížili na rozdíl 3 branek.

Celkově můžeme předvedený výkon našeho mužstva i přes porážku hodnotit kladně, především pokud vezmeme do úvahy výkony z minulých utkání. Tým se snad již rozehrál a konečně bude získávat body.

V příštím kole přivítáme na své palubovce celek HBC Jičín B.

Sestavy a branky:
1. HK Dvůr Králové n.L.: Babčaník, Janeček - Groh 8, Juza 6/2, Kulhánek 5, Fiedor 3, Kastner 3, Hracha ml. 2, Kotík 1, Etrich, Gogolák, Jokl, Šimek, Voňka. Realizační tým: Hracha st., Pícha.

Tatran Litovel: Habermann, Kráčmar - Šuba 6/4, Pohlmann 5/1, Číhal 4/1, Janků 3, Čtvrtníček 2, Kuchař 2, Šimek 2, Barabáš 1, Hanák. Realizační tým: Čtvrtníček Z., Sitár, Navrátil.

Žluté karty: 2 - 3
Vyloučení: 6 - 7
Červené karty: 1 - 1 (přímá)
Sedmičky: 2/2 - 6/6
Rozhodčí: Průcha - Větrovský
24.9.2008 | Radovan Šimek | Přečteno: 283x

Facebook

Partneři: