Mladší dorost: HC Zlín - Tatran Litovel 32 : 30 ( 19 : 10 )


Mladší dorost: HC Zlín - Tatran Litovel 32 : 30 ( 19 : 10 )
Pochybení v prvním poločasu nás stálo body. Ani výrazný herní posun v druhém poločasu již nestačil na srovnání skóre či posun do vedení.

Ve třetím kole podzimní části soutěže jsme zajížděli do Zlína. Je to soupeř, který se v loňské sezoně pohyboval v dolní části tabulky a my jsme na jaře odsud body dovezli.

     První poločas do 10. minuty byl vcelku vyrovnaný, ale dál jsme nezachytili výrazný nápor soupeře. Tomu se bez velkých potíží dařilo procházet naší obranou a úspěšně zakončovat. Naše obrana si nedovedla poradit s důraznými spojkami soupeře a dobrou hrou pivotů.  Rozdíl skóre o 9 branek v náš neprospěch vypadal hrozivě. Brankaři za nevýraznou obranou moc šancí neměli.

     Druhý poločas, po rozboru chyb o přestávce, začal sérií našich úspěšných útoků. Soupeř na ně sice průběžně reagoval, ale přece výrazná převaha našeho družstva byla nepřehlédnutelná. Dobře se dařilo obraně krýt střelce a tandém Šmíd Vobořil se dostal do plodné střelecké aktivity. Ostatní  čtyři hráči základní šestky se s aktivitou přidali a situace se pro náš tým rýsovala optimisticky. Přesto, že jsme druhý poločas vyhráli bezvadným poměrem 20 : 13, deficit z prvního poločasu se nám nepodařilo celý smazat. Výborně se dařilo brankaři Krejčímu, 50% úspěšnosti včetně chycených šesti sedmimetrových hodů. Výsledek prohra o dvě branky mrzí, ale druhý poločas přesvědčil hlavně naše hráče, že i beznadějně vyhlížející výsledek se dá dobrým a důrazným přístupem napravit.

     Celkem za zápas na nás bylo nařízeno 10 sedmimetrových hodů, na soupeře 3. Naše vyloučení  7 x 2 minuty, soupeř 4 x . Janáček červená karta za třetí dvouminutový trest.

     Vzhledem k dobrému vývoji druhého poločasu a naději na srovnání výsledku se do hry příliš nedostali ostatní hráči lavičky. Jejich nasazení bude nahrazeno v příštím zápase, kdy doma hostíme nováčka soutěže Maloměřice.

     V našem družstvu výrazně chyběl nemocný Matěj Konšel. V soupeřově družstvu nám nejvíce "škodil" Beneš, který nám nastřílel 14 branek / 10 ze hry a 4 ze sedmimetrových hodů/, Kafka 6 branek a Kaplan 5 branek.

Za druhý poločas je potřeba družstvu  poděkovat, škoda výsledku.

Sestava/branky: Šmíd 11, Vobořil 6, Janáček 4, Sléha J. 3, Albrecht 3, Milo 3, Šmoldas, Aleš, Robenek, Hlavinka, Dokládal.
Brankaři: Krejčí, Apolenář.
Rozhodčí: Horsák, Kramoliš

Trenér Šmíd Libor / mimořádně za Zmunda Karla /, vedoucí družstva Macek Jiří.
28.9.2008 | Jiří Macek | Přečteno: 177x

Facebook