Mladší dorost: Tatran Litovel - SHC Maloměřice 47 : 24 ( 26 : 12 )


Mladší dorost: Tatran Litovel - SHC Maloměřice 47 : 24 ( 26 : 12 )
Po minulém kole bez bodů jsme byli nažhaveni na zisk bodů. Soupeřem nám byl oddíl debutující v soutěži.

Ve čtvrtém kole podzimní části soutěže jsme doma hostili nováčka soupeře Maloměřice. Neznali jsme jeho herní schopnosti a nasazení, neočekávali jsme ovšem, že by nás měl příliš trápit.

     Průběh celého zápasu potvrdil, že soupeř je v soutěži nováčkem a sbírá zkušenosti tak, jako my po vstupu do soutěže. I přes řadu dobrých akcí se zápas vyvíjel jednoznačně v náš prospěch. Z počátku naše hráče překvapila více vysunutá obrana soupeře, ale individuálními zkušenostmi našich hráčů jsme se bez velkých problémů prosazovali ve střelbě. Obrana úspěšně pomáhala našemu tentokrát jedinému brankaři. Výsledek poločasu dával výhled  na celkový průběh zbytku utkání. Smutnou skutečností posledních minut prvního poločasu bylo zranění kotníku Petra Janáčka, který byl tentokrát mimořádně při střelecké chuti. Přejme mu rychlé uzdravení a návrat na hřiště.

     Druhý poločas byl ve stejném nasazení obou družstev. V domácím celku dostala příležitost celá střídačka a ukázala, že jsou všichni připraveni bojovat s nasazením. Až na jednoho hráče se všem zadařilo střelecky. Velmi výrazný a nebojácký v útoku i obraně byl tentokrát Honza Albrecht, byla to jedna z jeho  doposud nejlepších prezentací. Velmi dobře si vedl i nejmladší /94/ Petr Aleš. Chválíme a do budoucna jen tak dál.
     Brankař David Krejčí opětovně dobře fungoval /55% úspěšnosti - 3 chycené sedmimetrové hody, založení 3 rychlých útoků zakončených přímou brankou/.

     Brankostroj Šmída, Vobořila a v prvním poločasu i Janáčka výrazně posunoval skóre. Výhled na 50 nastřílených branek do sítě soupeře byl na dohled. Důležitější než  skóre bylo ale to, že se po minulém utkání ve Zlíně, kde se lavička do hry moc nedostala, se mohli herně projevit úplně všichni přítomní hráči.

Sestava/branky: Šmíd 11, Vobořil 10, Janáček 7, Albrecht 6, Aleš 3, Gottfried 3, Milo 3, Sléha J. 2, Dokládal 1, Hlavinka 1, Šmoldas.

Brankař: Krejčí

Trenér Zmun Karel Ing., vedoucí družstva Macek Jiří
28.9.2008 | Jiří Macek | Přečteno: 851x

Facebook