St. dorost: HC Zlín - TJ Tatran Litovel 21:26 (13:16)


St. dorost: HC Zlín - TJ Tatran Litovel 21:26 (13:16)
Ve třetím kole nastoupili naši st. dorostenci ve Zlíně, který ještě v loňském roce hrál 1. ligu.

Z důvodu zranění a jiných "důležitějších" aktivit některých našich hráčů jsme odjížděli se 6 hráči do pole a jedním brankářem. Ale díky tomu, že hráli předzápas ml. dorostenci, mohli někteří nastoupit i za své starší kolegy. Díky jim za to. Oproti minulému zápasu jsme začali tvrdou a důraznou obranou v níž zejména vynikali P. Raška a F. Sléha. Ostatní hráči se vzorně doplňovali a tím pádem obrana fungovala na výbornou. Když se k tomu přidal i výborný výkon K. Dvořáka v brance, byl to základ našeho úspěchu. Do 13. minuty byl zápas vyrovnaný. Pak jsme se šňůrou pěti branek domácím utrhli a náskok udrželi až do konce poločasu.
V polovině druhého poločasu se domácím podařilo stáhnout skóre na tři branky. Naši hoši ale opět zabrali a zvýšili na pětibrankový náskok, který jsme dokázali udržet až do konce zápasu.
Děkuji klukům za bojovnost. Ukázali, že dokáží zabrat a doufám, že se konečně dostávají z herní krize z úvodu sezóny. Potěšilo mě, že T. Macek se konečně dostal do formy a předvedl výborný výkon okořeněný 7 brankami. Střelecky se dařilo F. Sléhovi, který dokázal proměňovat Tomášovi výborné nahrávky. Výborný byl i výkon J. Rozsypala, který opět musel nastoupit na spojce a nezklamal. Dík si zaslouží i ml. dorostenci (J. Sléha, J. Albrecht, J. Šmíd, P. Janáček, T. Šmoldas), kteří rovnocenně nahradili své spoluhráče, kteří si potřebovali občas odpočinout. Honza Šmíd k tomu přidal 5 branek.

Sestava a branky:
K. Dvořák - T. Macek 7, F. Sléha 7, J. Rozsypal 5, J. Šmíd 5, P. Zapletal 2, P. Raška, T. Šmoldas, P. Janáček, J. Albrecht, J. Čapák, J. Sléha
28.9.2008 | Zdeněk Sléha | Přečteno: 101x

Facebook