St. dorost: TJ Tatran Litovel - Hustopeče 48:20 (27:12)


St. dorost: TJ Tatran Litovel - Hustopeče 48:20 (27:12)
Další domácí zápas odehráli naši st. dorostenci proti nováčkovi soutěže z Hustopečí.

Naše mužstvo hrálo konečně v plné sestavě a soupeře, který přijel pouze se sedmi hráči a dvěma brankaři bez problémů deklasovalo o 28 branek. Naši hráči od začátku získali náskok, který postupně zvyšovali až na poločasový rozdíl 15 branek.
V druhém poločase skóre narůstalo, zejména když hostující hráč dostal červenou kartu (3 vyloučení) a Hustopeče museli dohrávat bez střídání.
Šanci v utkání dostala celá lavička a o branky se podělili všichni. Kromě tradičních opor dokázali i ostatní hráči, že umí dávat branky. J. Čapák si dokázal, že když přistoupí k zápasu tak jak má, dokáže dávat góly tak jak to po něm požadujeme. Výborný výkon podal i ml. dorostenec J. Albrecht, který vstřelil 2 krásné branky (škoda, že se při druhé lehce zranil). Nechci vyzdvihovat jednotlivé hráče, protože v druhém poločase to byl spíš kvalitní trénink. Pouze bych se chtěl zmínit o výkonu P. Rašky, který zahrál svůj nejlepší zápas za působení v Litovli. v obraně ale zejména v útoku, když dokázal vstřelit 9 !!! branek. Také oba brankáři měli úspěšnost přes 50 %.

Sestava a branky:
M. Sléha, K. Dvořák - P. Raška 9, T. Macek 5, J. Rozsypal 5, P. Linduška 5, O. Vogl 4, P. Zapletal 4, J. Čapák 4, J. Anton 3, F. Sléha 3, J. Albrecht 2, M. Spáčil
28.9.2008 | Zdeněk Sléha | Přečteno: 96x

Facebook

Partneři: