1. liga mužů: Fatra Slavia Napajedla - Tatran Litovel 32:29 (15:12)


1. liga mužů: Fatra Slavia Napajedla - Tatran Litovel 32:29 (15:12)
Ani z  třetího utkání na půdě soupeřů nedokázali muži vytěžit ani bod. Napajedla, stejně jako náš tým se zatím potácejí na chvostu tabulky soutěže, a proto oba týmy chtěly bodovat. Dal se tak očekávat bojovné utkání.

Naši hráči nezačali utkání vůbec špatně, hned první dvě střely znamenaly gól a v obraně se podařilo několik útoků soupeře eliminovat. Pak jsme ovšem neproměnili několik vyložených šancí, které šly to tyče nebo je kryl dobře chytající domácí brankář. Toho využili domácí a sérií 6 branek si vybudovali v polovině prvního poločasu solidní náskok. V této fázi jsme doplatili na naši nedisciplinovanost v obraně a častá vyloučení. Do poločasu se povedlo už jen snížit na 3 branky.

V druhém poločase trenéři zkoušeli různé obranné systémy i osobní obranu na některé hráče soupeře, ale rozdíl skóre se snižovat nedařilo především díky špatné střelecké úspěšnosti. I druhý poločas byl poznamenán častými vyloučeními na obou stranách. Na to nejprve doplatili domácí, neboť našim hráčům se podařilo šňůrou 4 branek dostat do jednobrankového vedení. V zápětí však rozhodčí vylučovali i naše hráče a domácí tak v převaze dokázali strhnout vítězství na svoji stranu.

Utkání z naší strany nebylo odehráno špatně, slabá ovšem byla střelecká úspěšnost ze všech postů. Střelecky se nejvíce dařilo B. Pazderovi a v druhém poločase i J. Pohlmannovi. Měli bychom si dávat větší pozor na i častá vyloučení, která nás stojí spoustu sil a možná i body. Nutno ovšem říct, že některá vyloučení (a to na obou stranách) byla ze strany rozhodčích zbytečná.

Sestavy a branky:
Fatra Slavia Napajedla: Stojar, Machan - Indrák 8/4, Odstrčilík 4, Vaško 4, Závodník 4, Jurásek 3,  Kašný 3, Štekl 2, Chomáč 2, Zmeškal 2, Habarta, Kropáček. Realizační tým: Hofman, Boršický.

Tatran Litovel: Habermann, Raška - Pohlmann 6/1, Pazdera 5, Schmalz 4, Šuba 4/2, Hanák 3, Barabáš 2, Číhal 2, Čtvrtníček O. 1, Janků 1, Šimek 1. Realizační tým: Čtvrtníček Z., Sitár, Navrátil.

Žluté karty: 2 - 2
Vyloučení: 8 - 10
Červené karty: 1 - 0
Sedmičky: 5/4 - 3/3
Rozhodčí: Kosmák - Hanák
7.10.2008 | Radovan Šimek | Přečteno: 256x

Facebook

Partneři: