St. dorost: SK Velká Bystřice - TJ Tatran Litovel 25:30 (8:13)


St. dorost: SK Velká Bystřice - TJ Tatran Litovel 25:30 (8:13)
V pátém kole odehrálo mužstvo st. dorostu hanácké derby ve Velké Bystřici.

Zápas s tradičním soupeřem sliboval dramatické a vyrovnané utkání, na které jsme se snažili celý týden připravovat.
Hrálo se za dost chladného počasí ve "venkovní hale". Naši hráči k zápasu přistupovali zodpovědně a důsledně dodržovali naše pokyny. Zejména v obraně kluci předváděli výborný výkon, hlavně v I. poločase, kdy dovolili domácím skórovat pouze 8x. Zásluhu na tom měl i výborný výkon K. Dvořáka v bráně.
Zápas byl vyrovnaný asi do 10. minuty, poté jsme postupně získali náskok a udržovali ho až do konce zápasu. Ve druhém poločase jsme vedli až o 9 branek. Nebýt výpadku ke konci zápasu, kdy hráči mysleli hlavně na útok a přestávali důsledně bránit, mohlo být vítězství ještě výraznější. Nutno dodat, že výborný výkon podal i domácí brankář Hliněný, který předvedl řadu výborných zákroků a naše hráče několikrát vychytal.
V našem mužstvu vynikal v útoku zejména O. Vogl, který svůj výborný výkon korunoval 10 brankami. Pochvalu zaslouží celé mužstvo za předvedený výkon. Jediným minusem bylo Tomášovo zranění, ze kterého se doufám brzo dostane.

Sestava a branky:
K. Dvořák, M. Sléha - O. Vogl 10, J. Šmíd 6, R. Hejný 5, M. Spáčil 3, T. Macek 2, P. Raška 2, P. Linduška 1, J. Rozsypal 1, F. Sléha, J. Anton, P. Zapletal, J. Čapák
9.10.2008 | Zdeněk Sléha | Přečteno: 243x

Facebook

Partneři: