I.liga mužů: HC Náchod - Tatran Litovel 25:23 (15:11)


I.liga mužů: HC Náchod - Tatran Litovel 25:23 (15:11)
Ani v druhém utkání na soupeřově půdě v řadě se Tatranu nepodařilo získat body, z Náchoda si odvezl těsnou porážku, i když do posledních minut nedal soupeři vydechnout.

Utkání bylo z počátku velmi vyrovnané, soupeři se nedařilo odskočit více než na rozdíl jedné či dvou branek. Na obou stranách se neproměnilo několik šancí a docházelo k technickým chybám. Ve 22. minutě byl stav stále vyrovnán, na ukazateli svítilo skóre 11:11. Ke konci poločasu však po sérii zejména obranných chyb Tatranu získal Náchod poločasové vedení ve výši 4 branek.

Druhý poločas si Náchod po 17 minut dokázal držet 3 až 4 brankový náskok. V 18. minutě se však Tatranu sérií 3 branek snížil náskok soupeře na rozdíl pouhých 2 branek a vypadalo to na dramatickou koncovku. V této fázi utkání si Litovel zahrála ve dvounásobném oslabení, které odehrála velmi dobře a dokonce jej o jednu branku vyhrála. Tatran si vypracoval také šance na vyrovnání, ale bohužel selhával v koncovce, kdy častokrát ve vyložené šanci došlo ke ztrátám míče či nepřesné střelbě.

Utkání opět skončilo poměrně těsným rozdílem a bez zisku jediného bodu pro Litovel. Poděkování tak patří zejména fanouškům, kteří s námi vážili tak dlouhou cestu.

Sestava HC Náchod: Klesl, Vaneček - Bauer, Bílý 3, Galba 3, Hanuš, Klouček 7/4, Leugner 4, Manych 3, Osoba, Reiberg, Stára, Škoda, Zeus 3/1

Sestava Tatran Litovel: Habermann, Raška - Arnoš 2, Barabáš 2, Číhal 6, Čtvrtníček, Kuchař, Pazdera 1, Pohlmann 5, Schmalz 4, Šimek, Šuba 3/1

Sedmimetrové hody: 7/5 - 2/1
Vyloučení: 5 - 5
Žluté karty: 3 - 2
Červené karty: 0 - 1
19.10.2008 | Ondřej Čtvrtníček | Přečteno: 158x

Facebook

Partneři: