St. dorost: Sokol HC Přerov - TJ Tatran Litovel 29:41 (10:19)


St. dorost: Sokol HC Přerov - TJ Tatran Litovel 29:41 (10:19)
K zápasu 8. kola, které se hrálo před soutěžní přestávkou, nastoupili naši dorostenci proti předposlednímu týmu, v Přerově.

Domácí předvedli velice bojovný výkon a do 8. minuty bylo utkání vyrovnané. Pak se naši hráči konečně dostali do tempa a do konce 1. poločasu získali 9-ti brankový náskok.
Ve druhém poločase se opět projevil nešvar našich hráčů v posledních zápasech. Když se dostaneme do vyššího vedení, hráči přestávají myslet na obranu a snaží se každý co nejdřív dát branku. Z toho pak pramení nekoncentrovanost v obraně a inkasování zbytečného množství branek. Na tom ale musíme zapracovat my - trenéři. I přesto však náš náskok v druhém poločase mírně narůstal, až na konečný rozdíl 12 branek (41:29). V utkání dostali opět příležitost všichni hráči a zejména hráči ml. dorostu ukázali, že mohou své starší spoluhráče kdykoli zastoupit. Střelecky se v utkání dařilo především J. Antonovi, autorovi 11 branek.
Po týdenní přestávce nás čeká utkání proti lídru soutěže ze Vsetína. Budeme se snažit na toto utkání připravit a pokusit se o co nejlepší výsledek. Doufám, že se uzdraví i zranění hráči, ostatní vyléčí šrámy z dosavadních zápasů a my budeme moci nastoupit v co nejsilnější sestavě.

Sestava a branky:
M. Sléha - J. Anton 11, R. Hejný 5, J. Rozsypal 4, M. Konšel 4, O. Vogl 4, M. Spáčil 3, F. Sléha 2, J. Albrecht 2, D. Vašíček 2, J. Šmíd 2, P. Raška 1, P. Zapletal 1, J. Čapák
27.10.2008 | Zdeněk Sléha | Přečteno: 184x

Facebook

Partneři: