1. liga mužů: Sokol HC Přerov - Tatran Litovel 34:30 (16:17)


1. liga mužů: Sokol HC Přerov - Tatran Litovel 34:30 (16:17)
Po uspokojivém zisku bodů v minulém kole a s loňským vítězstvím v paměti odjížděli muži k dalšímu prvoligovému derby do Přerova. Po dobrém začátku a těsném poločasové vedení však přišla krize ve druhém poločase.

Zápasy s Přerovem bývají v poledních letech hodně vyrovnané. To se ukázalo i v prvním poločase. Naši hráči se ujali vedení 3:0, když fungovala dobře obrana a podařilo se jednoduše skórovat. Vzápětí se ovšem domácí sérií 5 branek dostali do vedení. Hrála se rychlá házená, která však přinášela na obou stranách množství technických chyb. I přes několik fatálních nedorozumění v naší obraně jsme uhájili poločasové jednobrankové vedení.

Po přestávce se situace z konce prvního poločasu bohužel nezměnila. Chybovali jsme ukvapenou střelbou z nepřipravených pozic. V přemíře snahy jsme opět vytvořili několik technických chyb. K tomu se přidala vyloučení za obrané zákroky. Ačkoliv soupeř také chyboval, nedokázali jsme toho dostatečně využít a tas si domácí celý druhý poločas udržovali dostatečný náskok.

Pokud porovnáme výkony našeho týmu s ostatními soupeři, potom musíme říct, že nehrajeme příliš jako tým a nedokážeme se poučit z předchozích chyb. Pokud jmenované aspekty nezlepšíme, budeme zcela jistě bojovat o udržení v 1. lize.

Sestava Tatranu:
Habermann, Kráčmar - Barabáš, Číhal, Čtvrtníček, Janků, Knébl P., Kuchař, Pohlmann, Schmalz, Sléha F., Šimek, Šon, Šuba, realizační tým: Sitár, Sléha Z. (za distancovaného Čtvrtníčka), Navrátil.
29.10.2008 | Radovan Šimek | Přečteno: 87x

Facebook