Mladší dorost: HC Zubří - Tatran Litovel 35:29 (19:13)


Mladší dorost: HC Zubří - Tatran Litovel 35:29 (19:13)
V osmém kole podzimní části soutěže jsme zajížděli k současně třetímu celku tabulky. Vzhledem ke speciálnímu tréninkovému režimu celku se statutem SCM se u takového soupeře špatně vyhrává.

V prvním poločase se dorostenci domácího Zubří výrazně prosazovali po rychlých jednoduchých kombinacích střelbou ze střední vzdálenosti proti nedůrazné obraně našich hráčů. I z tohoto důvodu měl těžkou pozici brankář David Krejčí, který měl jen tři úspěšné zásahy v prvním poločase. Do šaten odešli hráči za stavu +6 branek pro domácí.

     Ve druhém poločase zjistili naši hráči, že lze při zlepšené obraně držet se silným soupeřem krok, družstvo podržel i brankář Krejčí, v útoku platil tvrdou střelou Matěj Konšel a technicky vybavený Jan Šmíd. Celé družstvo za výkon ve druhém poločase, který skončil remizou, je potřeba pochválit jako celek.

     Škoda šestibrankové ztráty z první půle utkání a také neúčasti zraněných hráčů základní sestavy /Janáček,Vobořil/, jinak mohl být výsledek určitě pro litovelské hráče příznivější.

Sestava/branky: Konšel 10, Šmíd 8, Albrecht 4, Sléha J. 3, Gottfried 1, Hlavinka 1, Milo 1, Dokládal 1, Aleš, Šmoldas.
Brankař: Krejčí

Trenér ing.Karel Zmund , vedoucí družstva mimořádně Libor Šmíd
6.11.2008 | Jiří Macek | Přečteno: 115x

Facebook

Partneři: