Mladší dorost: Sokol Ostrava - Tatran Litovel 25:31 (10:13)


Mladší dorost: Sokol Ostrava - Tatran Litovel 25:31 (10:13)
V desátém kole podzimní části soutěže jsme zajížděli k osmému celku současné tabulky. V přípravě na toto utkání jsme na dva body pomýšleli, výsledek dobrý - dva body jsme domů dovezli.

Utkání jsme zahájili důrazným nátlakem, v sedmé minutě prvního poločasu jsme vedli již 5:1. Do konce poločasu jsme se střídavě se soupeřem dělili o vstřelené branky. V útoku se více dařilo individuálními akcemi, nacvičené útočné akce se využili minimálně. V obraně se oproti předchozím utkáním mírně zvýraznil M. Konšel. Střelecky byl ovšem na hřišti velmi při chuti. Výsledek v poločasu nebyl nijak ohromující, ale sliboval dobrý předstih pro druhou část zápasu.

V druhém poločasu byl M. Konšel opět střelecky velmi při chuti. Na co chytil, to tam spadlo. V této části hry mu výborně střelecky sekundoval J. Šmíd, který neproměnil pouze jednu střelu. Přes střeleckou potenci mírně přibývalo chyb v obraně a technických ztrát míče. V poslední části poločasu nastoupili do hry všichni hráči lavičky, obrana ještě polevila a soupeř korigoval výsledek šňůrou pěti branek v posledních čtyřech minutách zápasu na konečný výsledek - šest branek v náš prospěch.

Základ družstva odvedl relativně dobrý výsledek, P. Janáčka ještě trápilo dřívější zranění kotníku a tak se necítil v nejlepší formě. Brankař D. Krejčí byl nemocen.  Za získané body a výsledek je potřeba družstvu poděkovat.

Sestava/branky:  Konšel 12, Šmíd 7, Vobořil 4, Janáček 3, Gottfried 2, Hlavinka 1, Aleš 1, Albrecht 1, Milo, Sléha J., Dokládal, Šmoldas

Brankař: Apolenář

Trenér Zmun Karel Ing., asistent trenéra Šmíd Libor, vedoucí družstva Macek Jiří
15.11.2008 | Jiří Macek | Přečteno: 242x

Facebook

Partneři: