1. liga mužů: Tatran Litovel - HK Královo Pole Brno 29:27 (15:11)


1. liga mužů: Tatran Litovel - HK Královo Pole Brno 29:27 (15:11)
S týdením zpožděním přinášíme ohlédnutí za utkáním s Brnem. Zápas se konal netradičně v neděli 9. listopadu v tradičním čase 17:00.

V prvních 10 minutách utkání padlo na obou stranách po třech brankách a množství střel zůstalo neproměněno. Střelecky se dařilo Jirkovi Číhalovi za domácí a Chýlkovi za hosty. V rozmezí dalších 10 minut se Litovli povedlo odskočit na rozdíl 4 branek, sřelecky se již zapojovala celá sestava. Daný náskok vydržel až do poločasu, do šaten se ocházelo za stavu 15:11 pro domácí.

Začátek druhé poloviny se lépe vydařil hráčům Králova Pole, kteří postupně ukusovali náskok Litovle. Na straně litovelských došlo k nepřesnostem, které soupeři nahrávali do karet. Přesto se Brno nedostalo blíže než na dostřel 2 branek. Po zbytek utkání se tak náskok Litovle pohyboval mezi 2 a 3 brankami.

Za předvedený výkon můžeme pochválit Jirku Číhala a Michala Arnoše, kterým se dařilo střelecky a podrželi tým v klíčových fázích utkání, na pivotě odvedl dobrou práci Pavel Knébl. I celý zbytek týmu si vedl dobře a další velmi důležité dva body tak zůstaly na domácí palubovce.

Za předvedený výkon nutno poděkovat také domácím příznivcům, kteří se i při neobvyklém termínu dostavili ve velkém počtu a byli tak osmým hráčem v dresu Tatranu.

Sestava Tatran Litovel: Haberman, Kráčmar - Arnoš 6, Barabáš 2, Číhal 6, Čtvrtníček, Janků 2, Knébl 4, Kuchař, Pazdera, Pohlmann 4, Schmalz 3/1, Šimek, Šuba 2
Realizační tým: Navrátil, Sléha, Sitár

Sestava HK Královo Pole Brno: Ottelt, Vejtasa - Chýlek 4, Hubáček 5, Lattenberg, Loub T. 2, Mikulenka, Muškát 2, Ryšavý, Ternický 8/5, Zima T. 6, Zlebčík
Realizační tým: Hrůza, Loub R., Missbach, Zima Z.

Rozhodčí: Nesvatba, Simu

Sedmimetrové hody: 2/1 - 9/5
Vyloučení: 7 - 5
Žluté karty: 2 - 1
Červené karty: 0 - 1
17.11.2008 | Ondřej Čtvrtníček | Přečteno: 134x

Facebook