1. liga mužů: Sokol Kostelec na Hané - Tatran Litovel 23:21 (11:8)


1. liga mužů: Sokol Kostelec na Hané - Tatran Litovel 23:21 (11:8)
V předposledním podzimním kole sehráli muži utkání s naším nejbližším soupeřem v Kostelci na Hané. Diváci mohli sledovat sice chudé na góly, ale skutečné vyrovnané a bojovné derby, ve kterém však oba body brali domácí.

Začátek utkání byl na obou stranách lehce nervózní a tak hráči spálili několik gólových šancí. Naše obrana sice pracovala vcelku dobře a soupeře často vystavovala do pasivity, ale domácí hráči dokázali šťastně skórovat. V útoku jsme se dostávali do dobrých šancí, ale problém byl v proměňování. Ke Schmalzovi a Barabášovi se v prvním poločase nikdo příliš nepřidal. Třígólový náskok si domácí vybudovali až ve třetí desetiminutovce, kdy vstřelili 4 branky, zatímco naši hráči jediný.

Na začátku druhého poločasu naši hráči zlepšenou hrou dokázali vyrovnat a dokonce vést o jednu branku. Pak však přišla řada (sporných) vyloučení a technických chyb a domácí vyhráli střední část druhého poločasu poměrem 7:2. To se ukázalo jako rozhodující náskok a na méně než na rozdíl dvou branek jsme se domácím nepřiblížili.

Hráčům je ovšem potřeba poděkovat za bojovný výkon. Skvěle se opět prezentoval v naší brance Petr Habermann, který zlikvidoval spoustu vyložených šancí i 4 sedmičky. Střelecky vyčníval na křídle David Barabáš a ze spojek jedině Jakub Schmalz. Na vítězství u soupeře však ani jedenkrát na podzim náš výkon nestačil.

Poslední podzimní kole odehrají muži v sobotu 22.11.2008 v 17 hod.  na domácí palubovce proti Sokolu Košutka Plzeň.

Sestavy a branky:
Sokol Kostelec na Hané:  Kaláb, Varha - Grulich T. 6/3, Ševčík 5, Paták 3,  Varhalík 3, Vymětal 3, Chalupecký I. 1, Vasyliev 1, Zajíček 1, Grulich M., Chalupecký L., Rikan,  Zedníček. trenér: Jurik.

Tatran Litovel: Habermann, Kráčmar - Schmalz 7/3, Barabáš 6, Arnoš 2, Janků 2, Šuba 2/1, Číhal 1, Čtvrtníček O. 1, Knébl P., Kuchař, Pohlmann, Šon, trenéři: Sitár, Zmund, masér: Navrátil.

Žluté karty: 3 - 2
Vyloučení: 3 - 9  !!!
Červené karty: 0 - 0
Sedmičky: 7/3 - 4/4
Rozhodčí: Samek - Horsák
17.11.2008 | admin | Přečteno: 108x

Facebook

Partneři: