St. dorost: TJ Tatran Litovel - HK Vsetín 26:26 (12:15)


St. dorost: TJ Tatran Litovel - HK Vsetín 26:26 (12:15)
V devátém kole 2. ligy čekal st. dorostence soupeř nad míru silný, vedoucí tým soutěže HK Vsetín. Dalo se očekávat, že zápas nebude nic lehkého, jelikož hosté neztratili zatím ani bod.

Do poloviny 1. poločasu byl zápas vyrovnaný a my jsme si udržovali mírný náskok. V 15. minutě jsme doplatili na nepochopitelný výpadek v obraně a soupeř šňůrou 5 branek zápas otočil a vytvořil si náskok, který si udržel až do poločasu.
Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodláním výsledek otočit. Opak byl pravdou. Soupeř zvýšil svůj náskok na 5 branek. Náskok si udržoval až do 20. minuty. Pak se nám podařil podobný kousek, jako Vsetínu v 1. poločase. Těsnou osobní obranou na nejlepšího střelce Weintritta a aktivní obranou ostatních hráčů se nám dařilo získávat míče a šňůrou 5 branek skóre srovnat. V této části hry hodně pomohl K. Dvořák v brance. Nebýt nešťastné branky v závěru zápasu, mohlo být skóre na závěr v náš prospěch. To je ale sport.
Jsme rád, že kluci bojovali, ale stále se nedokážeme ubránit výpadkům, zejména v obraně, na které doplácíme. Výborný výkon podal ml. dorostenec M. Konšel, který vstřelil 8! branek. Škoda, že kvůli zranění nemůže hrát naplno T. Macek (dobře ho na rozehrávce nahrazuje J. Šmíd. Dařilo se i J. Rozsypalovi (6). V obraně podali tradičně dobrý výkon F. Sléha, P. Raška a R. Hejný.

Sestava a branky:
K. Dvořák, M. Sléha
M. Konšel 8, J. Rozsypal 6, F. Sléha 3, J. Šmíd 2, O. Vogl 2, P. Raška 2, T. Macek 1, M. Spáčil 1, R. Hejný 1, D. Vašíček, P. Zapletal, J. Anton
29.11.2008 | Zdeněk Sléha | Přečteno: 203x

Facebook

Partneři: