St. dorost: TJ Tatran Litovel - TJ Rožnov p/R 34:27 (18:11)


St. dorost: TJ Tatran Litovel - TJ Rožnov p/R 34:27 (18:11)
V posledním zápase 2. ligy jsme hostili silný celek z Rožnova, našeho souseda z tabulky (4). Jelikož jsme měli stejně bodů, byl to zápas o třetí příčku před zimní přestávkou.

Začátek jsme měli vynikající a v 5. minutě byl stav 5:1. Úvod vyšel zejména O. Voglovi, který vstřelil z úvodních sedmi branek 5. Náskok se nám dařilo udržovat až do konce 1. poločasu. Zásluhu na tom měl K. Dvořák v brance, který až na malé vyjímky zachytal výborně.
V druhém poločase jsme pokračovali ve výborném výkonu až do 10. minuty . Pak přišel opět náš výpadek a do 20. minuty se soupeři podařilo náskok zkorigovat na 2-3 branky. Závěrečných 10. minut kluci  ale opět zabrali a tuto část hry vyhráli 7:3 a zápas dotáhli do vítězného konce, když v brance Karla dobře nahradil M. Sléha. Tentokrát se moc nedařilo ml. dorostencům, ale rozhodně nezklamali. Na některých hráčích bylo znát, že v týdnu se mohlo trénovat pouze jednou a to rozhodně nestačí. Myslím, že na pátek se dal dohodnout nějaký kompromis, ale to je věc chtění. Rozhodně chci ale všem hráčům poděkovat za výkon nejen v tomto zápase, ale v celé 1. polovině soutěže. Myslím, že 3. místo je výborné a dává nám šanci v jarních bojích.

Sestava a branky:
M. Sléha, K. Dvořák
J. Anton 8, O. Vogl 8, T. Macek 6, R. Hejný 3, M. Konšel 2, J. Rozsypal 2, M. Spáčil 2, P. Zapletal 1, F. Sléha 1, J. Albrecht 1, J. Šmíd, P. Raška
29.11.2008 | Zdeněk Sléha | Přečteno: 89x

Facebook

Partneři: