Mladší dorost: Tatran Litovel - KH Kopřivnice 29:32 (12:13)


Mladší dorost: Tatran Litovel - KH Kopřivnice 29:32 (12:13)
V posledním podzimním kole 1. ligy ml. dorostu se střetla družstva sousedící v tabulce soutěže, v zápase o  4. místo po podzimní části.

Utkání bylo hodně vyrovnané, domácí neproměnili více jasných brankových příležitostí než hosté /mimo jiné i tři sedmimetrové hody/. Hosté měli velkou oporu v brankáři, který několikrát podržel své družstvo.
Poločas s rozdílem skóre o jednu branku  ukazoval, že rozhodující bude druhá část hry.

     V druhém  poločasu byl rozdíl skóre stále v rozdílu jednoho až tří branek, obě družstva  se snažila strhnout vítězství na svoji stranu. Blíže  k vítězství měl po většinu druhé části hry soupeř. Ve dvacáté minutě bylo ale skóre vyrovnané v poměru 23 : 23. Konec utkání byl poznamenán nervozitou, ze které vytěžil soupeř .

     K utkání se dostavil pouze jeden rozhodčí, p. Drahoš Zdražil. Za omluvenou rozhodčí sl. Zbrankovou  zřejmě ČSH nezařídil náhradu. Od začátku utkání bylo zřejmé, že pouze jeden rozhodčí  nemůže, v  této soutěži  rychlých akcí po celém hřišti, dobře posoudit porušení pravidel hry na celé hrací ploše /např. přešlapy na brankovišti/. Z tohoto důvodu pravděpodobně pramenila nervozita posledních minut  utkání.

     Družstvo tedy "přezimuje" na pátém místě tabulky s 12 body. Je to dobrá pozice, za kterou je potřeba celému družstvu poděkovat. Přes zimní přestávku v soutěži musí družtvo posílit jak fyzicky tak herně.

Sestava/branky: Konšel 7, Šmíd 7, Vobořil 5, Janáček 4, Milo 2, Gottfried 2, Albrecht 1, Hlavinka 1, Dokládal, Sléha  J., Aleš.

Brankaři: Apolenář, Krejčí

Trenér Zmund Karel Ing., vedoucí družstva mimořádně Šmíd Libor
7.12.2008 | Jiří Macek | Přečteno: 98x

Facebook

Partneři: