Muži zahájili přípravu na jarní část sezóny


Muži zahájili přípravu na jarní část sezóny
Již v pondělí 5. ledna se sešli hráči našeho mužského družstva k zimní přípravě. Hlavním cílem jarní části je udržení v 1. lize.

Družstvo na podzim získalo pouze 6 bodu za 3 výhry (jen doma) a 8 porážek, což znamenalo předposlední místo a ztrátu 3 bodů na nejbližší soupeře. V této situaci je potřeba upnout veškeré síly na udržení 1. ligy v Litovli.

U družstva nadále zůstávají trenéři Zdeněk Čtvrníček a Viliam Sitár. Také z hráčů nikdo neodchází, po zranění by se měl zapojit Tomáš Hanák. Posilou bude Libor Březina, odchovanec z Ivančic, který však studuje v Olomouci. Družstvo bude dále doplněno několika hostujícími hráči. Jednání probíhají např. s Bystřicí pod Hostýnem, Velkou Bystřicí nebo Uničovem.

První dva týdny bude příprava orientována na především na fyzickou kondici, poté se přejde na technické dovednosti, střelbu, souhru apod. Družstvo se také zúčastní následujících přípravných turnajů:

24. - 25.1. Mezinárodní turnaj v Zawadzkiem (Polsko)
Jedná se o velmi kvalitní dvoudenní mezinárodní turnaj, na kterém bude startovat celkem 8 celků - 3 celky z polské extraligy (Lubin, Mielec, Kielce), 2 celky z polské 1. ligy (Zawadzkie, Piotrków Trybunalski), slovenské celky Považská Bystrica (extraliga) a Dubnica nad Váhom (1. liga) a Tatran Litovel.

31.1.  1. ročník turnaje O pohár města Olomouce - LIFTEC Cup
Obsazení turnaje ještě není uzavřeno.

7.2. 50. ročník Jeřábkova memoriálu v Prostějově
Tradiční turnaj, jehož jsme poslední dva vítězové. Zúčastní se Prostějov, Maloměřice, Litovel a Olomouc.

Dále bude příprava doplněna několika přátelskými utkáními, například 14.2. s Kostelcem na Hané.

První ligu startujeme 22. února doma proti Slávia VŠ Plzeň.
8.1.2009 | admin | Přečteno: 183x

Facebook

Partneři: