St. dorost: TJ STM Olomouc - TJ Tatran Litovel 25:27 (12:17)


St. dorost: TJ STM Olomouc - TJ Tatran Litovel 25:27 (12:17)
Další zápas odehrál st. dorost v tradičním derby proti STM Olomouc. Věděli jsme, že zápas nebude vůbec lehký. Proti družstvu domácích jsme podali vždy špatný výkon.

Dokázali nás v každém zápase potrápit a na podzim nám v domácím zápase sebrali cenný bod. I když pro nemoc chyběl  pilíř obrany P. Raška, kluci začali velmi dobře. Důslednou obranou toho soupeři ze začátku utkání moc nedovolili. V útoku se podařilo několik pěkných akcí, zakončených brankami. Takovým způsobem jsme dokázali hrát asi do 15. minuty. Potom se naše hra jako mávnutím kouzelného proutku změnila v něco neuvěřitelného. Ztráta koncentrace v obraně a místy zmatený výkon v útoku nahrával domácím. Ti toho bohatě využívali a náš nadějný náskok dokázali stahovat až do konce zápasu. Nevím, co se s hráči stalo a ani oni mi svůj "zázračný" obrat ve výkonu nedokázali vysvětlit. Doufám, že si ten katastrofální výkon v této sezoně už vybrali a jejich forma půjde v dalších zápasech nahoru. Poděkovat jim za zisk 2 bodů však musím.

Sestava a branky:
M. Sléha, K. Dvořák
J. Šmíd 6, R. Hejný 5, J. Rozsypal 4, T. Macek 4, O. Vogl 3, J. Anton 2, F. Sléha 2, P. Zapletal 2, M. Spáčil 1, J. Albrecht, J. Čapák
3.3.2009 | Zdeněk Sléha | Přečteno: 634x

Facebook