1. liga mužů: HCB Karviná SCM - Tatran Litovel 37:22 (16:10)


1. liga mužů: HCB Karviná SCM - Tatran Litovel 37:22 (16:10)
Nedělní utkání v karvinské hale spíše připomínalo hru kočky s malou myší, než zápas první ligy házené mužů. Juniorka mistra extraligy nastoupila snad v nejsilnější možné sestavě, a tak po 10 minutách utkání už nebylo v podstatě co řešit.

Do Karviné odjížděli muži v částečně obměněné sestavě - kvůli zranění nemohli nastoupit Habermann, Bakalář a Knébl, z dalších důvodů chyběli Arnoš a Pazdera.

Utkání bylo vyrovnané snad jen do 10. minuty, pak jsme se nedokázali prosazovat v útoku a produkovali technické chyby, které domácí trestali z rychlých protiútoků. Rozdíl skóre se postupně zvyšoval až na poločasových 6 branek. Karvinští převyšovali naše hráče ve všech ohledech - rychlosti, důrazu, přesnosti...

Po přestávce žádný zvrat nenastal. Naši hráči jakoby se navzájem na hřišti hledali a dávali si přednost. Vázla souhra a těžko se individuálně prosazovali přes kvalitní obranu domácích. V závěru naši trenéři vyzkoušeli i hráče z lavičky. Rozdíl skóre narostl zbytečnými 3 brankami v poslední minutě až na hrozivých 15 branek.

Nutno podotknout, že i většina ostatních týmů si z Karviné odvezla podobné výsledky. Příští utkání sehrajeme doma v sobotu 7. března 2009 proti vedoucímu Dvoru Králové.

Sestavy a branky:
HCB Karviná SCM: :  Lefan, Matusczyk - Flaksa, Sliwka 3, Kavka 1, Kočí 3, Faith 3, Vančo 6, Aspridis 1, Pavlíček 4, Moravec 3, Monczka 9/6, Dolák 2, trenér: Mrkva, vedoucí: Kaluža.

Tatran Litovel:   Kráčmar, Raška - Barabáš, Šuba 3, Schmalz 4, Čtvrtníček O. 2, Štěpnica 2, Kyryljuk 6/4, Janků 1, Číhal 1, Kuchař 1, Březina, Pohlmann 1, Hanák 1, trenéři: Čtvrtníček Z., Sitár, vedoucí: Navrátil.

Rozhodčí: Kosmák - Hanák
Sedmičky: 7/6 - 4/4
Žluté karty: 2 - 3
Vyloučení: 4 - 7
Červené karty: 0 - 1 (přímá)
3.3.2009 | Radovan Šimek | Přečteno: 895x

Facebook