Mladší dorost: Tatran Litovel - HC Zlín 30:25 (13:14)


Mladší dorost: Tatran Litovel - HC Zlín 30:25 (13:14)
Ve třetím kole jarní části soutěže jsme doma hostili družstvo HC Zlína, kde se nám na podzim nepodařilo vyhrát. Tentokrát ovšem oba body zůstaly doma.

Utkání se hrálo v sobotu 7.3 ve 12,30 jako první předzápas utkání l. ligy mužů . V průběhu 1. poločasu byli ve vedení o 1 až 2 branky většinou hosté.
V této části hry se střelecky dařilo M. Konšelovi, J. Šmídovi a M. Vobořilovi.  Naopak šťastnou ruku neměl P. Janáček.  Poločas skončil o jednu branku v náš neprospěch.
     Úvod druhé půle patřil Tatranu, litovelští hráči šli do vedení, největší brankový náskok měli 8 minut před koncem utkání, a to o 7 branek.  
     V druhém poločase se ke střelecky plodnému M. Konšelovi výborně přidal P. Janáček. Perfektně proskakoval obranou soupeře a proměňoval, kromě jednoho, všechny střelecké pokusy v branky. Do správného tempa se v této části hry konečně dostal i J. Gottfried. Bohužel  nám byl ČK diskvalifikován M. Vobořil a následně po třech vyloučeních i J. Šmíd. I s tímto oslabením  se našemu družstvu dařily útočné akce, v obraně se radikálně nechybovalo a nám se dařilo soupeře úspěšně přehrávat. Konec utkání, po mírné korekci soupeřem v závěru druhého poločasu, nám přinesl výsledek o pět branek v náš prospěch.

     Hosté podali dobrý výkon i přesto, že jim chyběl jeden ze dvou klíčových střelců a pivot.

Z dvojice našich brankářů byl  tentokrát statisticky úspěšnější I. Apolenář.

Za výkon a výsledek je nutno celé družstvo pochválit.

Sestava/branky:  Konšel 9, Janáček 6, Šmíd 5, Gottfried 4, Vobořil 3, Albrecht 1, Sléha J. 1, Milo 1, Hlavinka, Dokládal, Šmoldas

Brankaři: Krejčí, Apolenář.

Trenér Karel Zmund Ing., vedoucí družstva Stanislav Müller.
Zapsal Jiří Macek
11.3.2009 | Jiří Macek | Přečteno: 689x

Facebook