Mladší dorost: SHC Maloměřice - Tatran Litovel 24:31(7:16)


Mladší dorost: SHC Maloměřice - Tatran Litovel 24:31(7:16)
Ve čtvrtém kole jarní části soutěže jsme zajížděli k soupeři do Brna, do oddílu SHC Maloměřice. Z podzimní části soutěže jsme měli výrazně aktivní skóre, výhra byla očekávaná a body Tatran opravdu domů dovezl.

Soupeř začal první poločas mírný tlakem v prvních čtyřech minutách vstřelením dvou branek, odpovědí byla série sedmi branek v řadě a následně pokračování dvěma dalšími. Po mírné korekci skóre soupeřem následovala smršť našich pěti branek v posledních minutách poločasu. Poločas tedy skončil výrazným rozdílem v náš prospěch.
V této části hry byl nejvýraznější střelcem J. Sléha, překvapením byly čtyři vstřelené branky J. Hlavinky. Střelecký standard předvedl M. Konšel.

     V druhé části hry byla střelecká bilance obou družstev rovnoměrná. Z našich hráčů se velmi dobře střelecky "našel" J. Šmíd  z postů pro něj netradičních - z pivota, standard střelecké chuti nechyběl v této části hry ani již zmíněnému M. Konšelovi. Do soupisky střelců se nesměle připojil  i J. Gottfried. Do hry byla v této části hry zapojena celá lavička s debutujícími hráči našeho mladšího dorostu, hráči starších žáků Adamen Navrátilem a Gabrielem Ošťádalem.

     Dobře se dařilo i našemu brankáři D. Krejčímu, který navíc v prvním poločasu prokázal notnou dávku přehledu a odvahy, když střelou přes celé hřiště překonal brankaře soupeře. Je to sice riskantní pokus, ale za úspěšný je potřeba brankaře pochválit. Při neúspěšném pokusu v druhé části hry to byla ztráta míče.

     Celé družstvo odvedlo dobrý výkon. Pro nemoc chyběl P. Janáček.

Sestava/ branky: Konšel 9, Šmíd 8, Sléha J. 5, Hlavinka 4, Gottfried 3, Albrecht 1, Dokládal, Šmoldas, Navrátil, Ošťádal.

Brankař/branky: Krejčí 1.

Trenér Zmund Karel Ing, vedoucí družstva Müller Stanislav.

Zapsal Jiří Macek.
14.3.2009 | Jiří Macek | Přečteno: 826x

Facebook