Starší dorost: Tatran Litovel - HC Zlín 40:23 (18:10)


Starší dorost: Tatran Litovel - HC Zlín 40:23 (18:10)
Ve čtrnáctém kole jarní části soutěže jsme doma hostili celek HC Zlín. Utkání bylo jednoznačně v režii domácího celku, body po zásluze zůstaly doma.

Soupeř nastoupil do utkání se čtyřmi staršími dorostenci, doplněnými mladšími dorostenci, kteří měli již jeden zápas za sebou. Celé utkání bylo tedy v tempu, které určovalo domácí družstvo. Dařily se rychlé přechody do útoku, z části i nacvičené herní situace. V obraně nebylo zásadních chyb. Skóre poločasu bylo o osm branek ve prospěch domácích. Tato část hry se nejlépe střelecky podařila J. Antonovi, střední spojka T. Macek dobře řídil hru a jistě přihrával střelcům do brankových zakončení. I O. Vogl byl v této části hry střelecky při chuti.
Druhý poločas byl více poznamenán únavou soupeře. K dobře střelecky plodnému J. Antonovi se přidali i ostatní hráči, takže nezůstal nikdo bez vstřelené branky. Rozdíl skóre v domácí prospěch utěšeně narůstal na konečný rozdíl třídy, celkem o 17 branek.
V zápase podali výborný výkon oba brankáři. M. Sléha v 1. poločase a K. Dovřák ve druhém.
Domácí hráči zvládli utkání na výbornou a zasloužili pochválit.

Sestava a branky:
M. Sléha, K. Dvořák
J. Anton 10, T. Macek 4, P. Zapletal 4, R. Hejný 4, F. Sléha 3, J. Rozsypal 3, O. Vogl 3, J. Šmíd 2, J. Albrecht 2, J. Čapák 2, M. Spáčil 2, P. Raška 1

Trenér mimořádně Karel Zmund Ing. (Zdenek Sléha pracovně mimo), vedoucí družstva Ladislav Sléha Ing.
15.3.2009 | Zdeněk Sléha | Přečteno: 658x

Facebook

Partneři: