St. dorost: TJ Tatran Litovel - DTJ Polanka 29:15 (12:7)


St. dorost: TJ Tatran Litovel - DTJ Polanka 29:15 (12:7)
Po zpackaném zápase s V. Bystřicí nás čekal nevyzpytatelný soupeř z Polanky. Vzhledem k tomu, jak vypadal zápas na podzim v Polance, dal se očekávat zajímavý zápas.

Úvod  zápasu byl poznamenán předchozím zápasem a kluci se dostávali jen pomalu do tempa. Asi po pěti minutách z nás nervozita spadla a hráči předváděli pěknou házenou s řadou výborných akcí. Výborná obrana a vynikající výkon K. Dvořáka v brance dovolili hostům skórovat za 1. poločas pouze 7x.
Ve výborném výkonu jsme pokračovali i ve 2. poločase. A zápas dohráli do vítězného konce. Střelecky se dařilo J. Šmídovi (9), který svými obloučky golmana hostí deptal. Obrana v čele s P. Raškou fungovala výborně a moc toho hostujícím střelcům nedovolila. Do zápasu se zapojili i 4 ml. dorostenci. J. Šmíd a M. Konšel již pravidelně nastupují. Nově nastoupili J. Gottfried a J. Sléha. Zejména Honza Sléha předvedl velmi solidní výkon a dokázal vstřelit 2 velmi pěkné branky.
Zvlášt se musím zmínit o našich golmanech. Dokázali, že když se soustředí, podají velmi kvalitní výkon. Karel držel mužstvo od začátku zápasu a jeho výkon byl základem pro náskok v 1. poločase. Marek zas svými zákroky ničil soupeře ve 2. poločase. Dohromady dokázali zlikvidovat 6 sedmiček. Velmi solidní výkon

Sestava a branky:
K. Dvořák, M. Sléha - J. Šmíd 9, O. Vogl 5, J. Rozsypal 5, T. Macek 3, M. Konšel 2, J. Sléha 2, F. Sléha 1, R. Hejný 1, P. Raška 1, P. Zapletal, J. Čapák, J. Gottfried
11.4.2009 | Zdeněk Sléha | Přečteno: 844x

Facebook