Mladší dorost: TJ Sokol II Prostějov - Tatran Litovel 28:38 (15:20)


Mladší dorost: TJ Sokol II Prostějov - Tatran Litovel 28:38 (15:20)
V 18. kole soutěže jsme zajížděli k soupeři z konce tabulky. Body za výhru tady byly povinností .

Dvě třetiny prvního poločasu nám byl celek Prostějova vyrovnaným soupeřem. Až do 24. minuty  byl rozdíl skóre pouze jedné až dvou branek, většinou v náš prospěch. Do konce první části hry jsme soupeři odskočili na rozdíl pěti branek. Střelecky byli v této části nejúspěšnější Konšel, Šmíd a Janáček. Nedůsledná obrana a velké množství technických chyb našeho družstva byly příčinou tak malého rozdílu vstřelených branek.

     V druhém poločasu dostala více herního prostoru lavička. Mladší hráči si v delším herním celku vyzkoušeli svůj stávající herní výkon. Jistě zjistili, že na příští sezónu, kdy  budou oni pilířem družstva mladšího dorostu, mají značné rezervy. Tyto je nutné vyladit pouze výrazným nasazením v tréninkových jednotkách, kde se již nyní musí výrazněji prosazovat v obranných i útočných situacích. V této části hry o to výrazněji vynikli starší borci.
Konečně se prosadil svými proskoky a výborným zakončením P. Janáček a v rozehrávce J. Gottfried, který se i střelecky dobře prezentoval.

     Očekávaný výsledek měl být z naší strany střelecky plodnější. I inkasovaných branek bylo docela dost. Důvodem je stále rezerva v obraně, mladší hráči nepřistupují ke střelcům a v útoku dosud nemají dost odvahy a zkušeností  v proskakování soupeřovou obranou a důraznou střelbou. 19 technických chyb celého družstva je také alarmujícím výsledkem.

     Za výsledek je potřeba kolektivu poděkovat. Brankář Krejčí dobře zachytal a svým výkonem podržel družstvo.

Sestava/branky: Janáček 11, Konšel 8, Šmíd 8, Gottfried 4, Albrecht 3, Sléha J. 2, Šmoldas 1, Aleš 1, Dokládal, Robenek

Brankař: Krejčí

Trenér Zmund Karel Ing., vedoucí družstva Müller Stanislav.
Zapsal Macek Jiří
20.4.2009 | Jiří Macek | Přečteno: 964x

Facebook

Partneři: